Piektdienas vakars, kuru atcerēties! "Laika Suns" gatavojas pieskandināt koncertzāli "Palladium"

TVNET
"Laika suns".
"Laika suns". Foto: Ģirts Raģelis

Piektdienas, 24. maija vakarā uz koncertzāli "Palladium Rīga" ceļu varēs meklēt tie, kuriem tuva indīroka mūzika latviešu valodā, - atzīmējot jaunā albuma "Imitācijas" iznākšanu, grupa "Laika Suns" aicina uz savu līdz šim vērienīgāko koncertu. 

Grupa “Laika Suns” dibināta 2013. gadā, un tajā apvienojušies Arnis Račinskis, Elvijs Pārpucis, Jānis Burmeisters un Kārlis Josts. Grupas mūzika top, iedvesmu smeļoties kā šodienas lielpilsētu ritmos, tā arī ģitārmūzikas zelta laikmetos, kas spilgti apliecinās jaudīgajās un enerģiskajās uzstāšanās reizēs.

Grupas kontā līdz šim trīs albumi, karogi radio topu virsotnēs, vairākas Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" nominācijas un arī nominācija prestižajai “Austras balvai”.

Savā recenzijā par grupas jauno veikumu, albumu "Imitācijas" portāla TVNET kultūras redaktors Toms Treibergs raksta: "Grupas solista Arņa Račinska vokāls, kā ierasts, ir tīrs un atsvešināti kaismīgs (piemēram, dziesmā “Dienvidu vējš”); tembrā jūtams neatslābstošs nospriegojums, itin kā dziedātājs ar katru nākamo panta rindiņu klausītājam atsegtu kāda slepena plāna fragmentu. Pārslēgsi dziesmu – kopainu nesaliksi. Kāds ir šī plāna nolūks? Kopumā mērot – tiklab vietēja, kā globāla mēroga sacelšanās pret pastāvošo lietu kārtību un jēgu."

Piektdien gaidāmā koncerta īpašie viesi: duets "Vēstulēs", kuru mūzikas gardēži iepazina, pateicoties Latvijas Televīzijas organizētajam Eirovīzijas dziesmu konkursa atlases konkursam "Supernova". 

Martas Krampes un Braiena Martinsona duets nesen nācis klajā ar otro singlu "šī vasara", kurš daudziem apvienības faniem kalpo par cerību stiprinātāju tam, ka būs sagaidāms arī debijas pilna formāta albums. 

Biļetes uz koncertu meklējamas "Biļešu servisa" kasēs un tīmeklī

Nepalaid garām!

Uz augšu