Gustavo beidzot komentē jezgu ap Raimonda Paula dziesmu (7)

Sejas.lv
Foto: LETA/TVNET kolāža

Producenta un mūziķa Gustavo jaunā dziesma un mūzikas video “Nepārmet man 3000” ar Patrishas un Normunda Rutuļa piedalīšanos sacēlusi pamatīgu vētru - par to skarbi izteicies mūziķis Ainars Mielavs un Raimonda Paula mazmeita Annamarija Paula. Nu pats Gustavo komentē sacelto ažiotāžu. 

Gustavo sarunā ar žurnālu "Privātā Dzīve" noraida Paula mazmeitas pārmetumus, sakot, ka atļauja tika saņemta - esot notikusi telefoniska sazināšanās ar Maestro pārstāvjiem autortiesību un blakustiesību jautājumos par vajadzību saskaņot autortiesību jautājumus.

"Pēc tam dziesmas audio tika nosūtīts elektroniski. Tālākā saziņa jau notika rakstiski, un tieši tāpat tika saņemts atļaujas apstiprinājums," apgalvo Gustavo.

Gustavo nesaprot pretenziju pamatu un norāda, ka saturiski un muzikāli jaunā kompozīcija neesot nedz provokatīva, nedz radikāla. 

Tiesa, no paša Maestro viņš nav saņēmis atsauksmes par viņa veikumu.

"Zinu vien to, ka Maestro esot izteicies, ka viņam nav pretenziju pret to, kāda ir jaunā dziesmas versija," tā Gustavo.

Atgādinām, ka dziesma "Nepārmet man 3000" sacēlusi pamatīgu vētru sociālajos tīklos. Pirmais uz dzirdēto asi reaģēja dziedātājs un dziesmu autors Ainars Mielavs.

"Jaunais skaņdarbs ir Raimonda Paula 1969. gadā ierakstītās dziesmas "Nepārmet man" svaiga versija ar citādu saturisku ievirzi. Tajā dzirdams vairāku laikmetu sakausējums, kurā tika apvienots pagājušā gadsimta 70. gadiem raksturīgais estrādes skanējums ar bagātīgu un dinamisku mūsdienu hiphopa stilistiku. Dziesmas tekstu papildināju ar jauniem pantiem, kuros no klausītāja skatu punkta izstāstīju stāstu par to, kā savulaik iemīlēju viena no saviem iedvesmas avotiem, repera André 3000 daiļradi," prezentējot jauno skaņdarbu, izteicās dziesmas līdzautors un izpildītājs Gustavo.

Dziesma tapusi īpaši "3. Lielā koncerta" repertuāram un uz grandiozās koncerta skatuves pirmo reizi dzīvajā atskaņojumā skanēs 1. jūnijā Mežaparkā.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 28. maija numurā!

Uz augšu