"Labāk mēģināt aizmirst šo cūcību." Raimonda Paula mazmeitu sanikno Gustavo jaunā dziesma (11)

Sejas.lv
Annamarija Paula un Gustavo
Annamarija Paula un Gustavo Foto: facebook.com/annamarijapaula, LETA / TVNET kolāža

Maestro Raimonda Paula mazmeita Annamarija Paula reaģējusi uz Gustavo dziesmu, kas tapusi kopā ar Normundu Rutuli un Patrišu (Patrisha). 

Paula vietnē "Facebook" dusmīgi vēršas pret Gustavo (īstajā vārdā Gustavs Butelis (Arstarulsmirus)), rakstot: "Nokāp no sava paštaisīta troņa un parādi kaut kādu cieņu cilvēkam kas to ir pelnījis!"

"Neaiztiec Raimonda Paula klasiku bez atļaujas un nekropļo Raimonda Paula dziesmas ar saviem prastiem vārdiem, tu neesi pat tuvu viņa līmenim, labāk raksti par to, ko tu zini, piemēram, saviem konfliktiem ar citiem pieaugušiem reperiem," tā Paula.

Viņa vēršas arī pie Rutuļa ar jautājumu: "Tu domāji, ka tā būs laba ideja un būs patīkams pārsteigums cilvēkam, ko tu pazīsti ļoti labi un, atklāti runājot, uztaisīja tavu karjeru. Šīs ir tavs paldies?"

Savukārt Patrišu viņa aicina nepiedalīties visos projektos, kas pagadās. "Pieturieties pie sava stila un savām dziesmiņām," tā Paula.

Ieraksta nobeigumā viņa aicina: "Labāk klausīties oriģinālo versiju un mēģināt aizmirst šo cūcību, kas tika palaists pasaulē."

Ieraksts gan publiskots ar vairākām pareizrakstības kļūdām un arī nav saņēmis pārāk lielu atbalstu no Paulas sekotājiem vietnē "Facebook".

Jau ziņots, ka Arstarulsmirus dziesma "Nepārmet man 3000" sacēlusi pamatīgu vētru sociālajos tīklos. Pirmais uz dzirdēto asi reaģēja dziedātājs un dziesmu autors Ainars Mielavs.

"Jaunais skaņdarbs ir Raimonda Paula 1969. gadā ierakstītās dziesmas "Nepārmet man" svaiga versija ar citādu saturisku ievirzi. Tajā dzirdams vairāku laikmetu sakausējums, kurā tika apvienots pagājušā gadsimta 70. gadiem raksturīgais estrādes skanējums ar bagātīgu un dinamisku mūsdienu hiphopa stilistiku. Dziesmas tekstu papildināju ar jauniem pantiem, kuros no klausītāja skatu punkta izstāstīju stāstu par to, kā savulaik iemīlēju viena no saviem iedvesmas avotiem, repera André 3000 daiļradi," prezentējot jauno skaņdarbu, izteicās dziesmas līdzautors un izpildītājs Gustavo.

Dziesma tapusi īpaši "3. Lielā koncerta" repertuāram un uz grandiozās koncerta skatuves pirmo reizi dzīvajā atskaņojumā skanēs 1. jūnijā Mežaparkā.

Uz augšu