Tīzeris Podkāsta "Nav divu Tomu" jaunajā sērijā – atgriešanās pie skatītāju jautājumiem

Raidījuma "Nav divu Tomu" veidotāji: Toms Lūsis (no kreisās) un Toms Treibergs.
Raidījuma "Nav divu Tomu" veidotāji: Toms Lūsis (no kreisās) un Toms Treibergs. Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA

Jau kādu laiku aktualitātes podkāstam "Nav divu Tomu" piemeklējuši paši, tā autori – TVNET publicists Toms Lūsis un kultūras redaktors Toms Treibergs – nolēma, ka pienācis brīdis uzrunāt raidījuma skatītājus, aicinot viņus iesniegt jautājumus.

Līdzīgi kā iepriekšējā reizē, kad skatītāji podraides veidošanā tika aicināti iesaistīties pirmoreiz, arī jaunajā sērijā kā galveno saziņas kanālu šim nolūkam abi Tomi izvēlējās soctīklu "X", vēl arvien ikdienišķi dēvētu par "Tviteri".

Jāpiebilst, ka viens no Tomiem uz savu "X" profilu adresētos jautājumus izvēlējās izlasīt tikai raidījuma ieraksta laikā, lai pārbaudītu savas prasmes atbildēt uz visdažādākās nopietnības un padziļinājuma jautājumiem bez iepriekšējas sagatavošanās.

Kaut arī uzdoto jautājumu vidū ievērojamu īpatsvaru aizņēma humors un arī pa kādam "iekšējam jokam" (kuru gan podkāsta veidotāji steidzās skatītājiem izskaidrot, lai beigu beigās neizveidotos "savējo" klubiņa laba pasmiešanās), "Nav divu Tomu" skatītāji aktualizēja arī plašākai sabiedrībai aktuālus problēmjautājumus, kuru risinājumi vēl gluži nav samanāmi tepat ap stūri.

Kā ierasts, pilna raidījuma epizode būs skatāma piektdien, šī mēneša ritējumā – 31. maijā. "Nav divu Tomu" savus skatītājus uzrunā katru otro mēneša piektdienu portāla TVNET tiešsaistes žurnālā TVNET+.

Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA

Nepalaid garām!

Uz augšu