Kanje Vests apsūdzēts par seksuālu uzmākšanos (3)

Sejas.lv
Foto: instagram.com/laurenpisciotta, AFP/SCANPIX

Amerikāņu reperim un uzņēmējam Kanjem Vestam (46) nāksies stāties tiesas priekšā, vēsta ārvalstu mediji. 

Vesta bijusī asistente iesūdzēja viņu tiesā par seksuālu uzmākšanos un nelikumīgu darba attiecību pārtraukšanu, liecina tiesas dokumenti, ko ieguvis medijs "Page Six".

Iesniegumā Lorēna Pišota (Lauren Pisciotta) klāsta, ka viņa sāka strādāt pie repera 2021. gada jūlijā, kad viņš gatavojās laist klajā savu "Yeezy" modes līniju.

Influencerei, kura arī sadarbojās ar Vestu dažās "Donda" dziesmās, par darbu tika piedāvāts 1 miljons ASV dolāru. Vienīgais nosacījums bija, lai viņa būtu pieejama 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā, ko viņa pieņēma.

Pišota paskaidroja, ka viņa arī nopelnīja papildu 1 miljonu dolāru no "OnlyFans", līdz Vests lūdza viņai būt vairāk "Dievam tīkamai" un dzēst savu kontu 2022. gadā.

Vests esot paaugstinājis modeles atalgojumu līdz 2 miljoniem dolāru gadā, lai kompensētu zaudētos ienākumus. 

Neilgi pēc algas paaugstināšanas četru bērnu tēvs esot sācis viņai sūtīt vulgāras īsziņas.

Līdzās īsziņām Vests. iespējams, dalījās ar skaidru informāciju par seksuālajām darbībām, kuras viņš vēlējās piedzīvot, kā arī ar fotoattēliem un videoklipiem, kuros Vests ir kopā ar citām sievietēm.

Pišota arī esot saņēmusi intīmas "pašreizējo un bijušo" "Yeezy" darbinieku - gan "vīriešu, gan sieviešu" - fotogrāfijas no Vesta.

Jaunā sieviete arī aprakstīja vairākus citus incidentus ar Vestu, kas ietvēra to, ka viņš esot masturbējis, kamēr viņi sarunājās, jautājot par viņas draugu dzimumlocekļa izmēriem un pat esot piespiedis viņai “novilkt jaku, kamēr viņa atradās birojā, jo viņš teica, ka tā esot pārāk aizsedzoša".

Citā gadījumā viņš esot ieslēdzies vienā istabā ar Pišotu un masturbējis viņai blakus pirms aizmigšanas. Viņa arī apgalvoja, ka Vests sadusmojies, kad viņa atteicās no "randiņiem vai seksa" ar viņu.

Līdz 2022. gada septembrim Pišota tika paaugstināta par vairāku Vesta uzņēmumu personāla vadītāju un saņēma 4 miljonu dolāru lielu algu. Tomēr mēnesi vēlāk Vests viņu atlaida.

Influencerei tikuši piedāvāti 3 miljoni ASV dolāru kā kompensācija, ko viņa tā arī neesot saņēmusi.

Pišota pieprasa kompensāciju par līguma laušanu un nelabvēlīgu darba vidi.

Uz augšu