Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Mīlgrāve reaģē uz ažiotāžu ap viņas izteikto frāzi par "auksto, stulbo Latviju" (14)

Elita Mīlgrāve
Elita Mīlgrāve Foto: Ieva Leiniša/LETA

Producente Elita Mīlgrāve komentējusi šova "Četri uz koferiem" epizodi, kur ļāva vaļu emocijām un pat izplūda asarās.

Atgādinām, ka nesen pie skatītājiem nonāca šovs "Četri uz koferiem", kura četrotne devās uz Filipīnām. Ceļojuma trešajā sērijā atbildīgā bija influencere Jana Bruka, kura bija saplānojusi apmeklēt vairākus apskates objektus. Elita gan par to visai priecīga nebija un dienas atbildīgajai vaicāja, vai viņai nebūtu nekas pret, ja Elita nepievienotos visiem kopīgajās aktivitātēs.

"Es neaizbraucu uz Tenerifi, lai brauktu šajā ceļojumā pludmaļu dēļ. Visu ziemu nodzīvoju pa to stulbo, auksto Latviju! Es vienkārši gribēju braukt atpūsties. Es saprotu, ka izklausās stulbi," raudot sacīja Mīlgrāve.

Nu viņa dalījusies ar publisku ierakstu vietnē "Facebook", komentējot sižetu. 

"Es mīlu savu zemi ne tikai vārdos, bet ar saviem darbiem to apliecinu visa mūža garumā. (..) ​Kad atsaucos dalībai šovā, kas solīja mani aizvest uz Filipīnām jaukā kompānijā ar iespēju atpūsties/pārslēgties un izbaudīt šo eksotisko zemi, es negaidīju, ka mums daudzas dienas būs jāpavada mūros un neizturamā karstumā, kad turpat blakus ir pieejama silta pludmale un gaidītā atpūta… Es vīlos.

Jā, es ļāvos emocionālam mirklim, nezinot par slepenās kameras klātesamību, un šova filmētāji, protams, to steidzās izmantot, lai paaugstinātu šova reitingus, jo kā zināms, provokācijas strādā vislabāk.

​Bezgalīgajos rudeņos un ziemā, slapjumā, tumsā un aukstumā – katrs no mums ir pasūkstījies par nepatīkamajiem laika apstākļiem Latvijā, arī es, tomēr šiem izteikumiem, manuprāt, nav jākļūst par mediju virsrakstiem.

​Ja kādu ir aizvainojusi mana neveiklā frāze TV šovā “Četri uz koferiem”, tad es no sirds atvainojos katram jums.

Godīgi sakot, izdzirdot to raidījumā, es salecos no pārsteiguma (jo pat neatcerējos ka tā biju teikusi un noteikti nebiju tik ļauni domājusi), un pilnīgi droši varu teikt, ka mīlu tevi, mana bezgalīgi skaistā un tik dažādā Latvija!" teikts Mīlgrāves ierakstā.

Uz augšu