Britu deju mūzikas superduets "Jungle" tuvojas Siguldas pilsdrupu estrādei

TVNET
"Jungle" uzstājas festivālā "Primavera Sound" Barselonā, 2015. gadā.
"Jungle" uzstājas festivālā "Primavera Sound" Barselonā, 2015. gadā. Foto: Shutterstock

Trešdienas, 12. jūnija, vakars Siguldas pilsdrupu estrādē vibrēs pozitīvās un enerģiskās ritma un melodijas plūsmās: Latvijā ar koncertu atgriežas tuvu un tālu deju zāļu valdnieki, britu duets “Jungle”. Aģentūra "8 Days A Week" rīko "Jungle" tūres koncertus arī Lietuvā un Igaunijā – 3 pilsētas, 3 lieliski koncerti un neaizmirstama pieredze!

"Jungle" mūzika ir piemērota jebkurai telpai, gadalaikam un gaumei – gan tiem, kas ilgojas pēc disko, gan tiem, kas mūzikā meklē rosinājumu pārdomām. Klausoties šī dueta skaņdarbos, nav iespējams nekustēties – “Jungle” enerģija un skaņdarbi ir valdzinoši un saistoši – teju infekciozi...

Džošs Loids-Vatsons, Toms Makfārlends un Lidija Kito no mūzikas apvienības "Jungle" saņem balvu kā Gada grupa Brit Awards ceremonijā O2 arēnā Londonā, Lielbritānijā, 2024. gada 2. martā.
Džošs Loids-Vatsons, Toms Makfārlends un Lidija Kito no mūzikas apvienības "Jungle" saņem balvu kā Gada grupa Brit Awards ceremonijā O2 arēnā Londonā, Lielbritānijā, 2024. gada 2. martā. Foto: Scanpix/Reuters/Isabel Infantes

“Deja ir instinktīvākais veids, kā cilvēki reaģē uz mūziku. Tas ir visspēcīgākais mākslas veids,” uzskata Toms Makfārlends un Džošs Loids-Vatsons, džungļu "saimnieki".

Foto: Publicitātes foto

"Jungle" Latvijā neviesojas pirmoreiz. Pēc kritiķu un klausītāju augsti novērtētā debijas albuma 2014. gadā ar viena gada atstarpi britu modernās soulmūzikas duets uzstājās festivālā "Positivus", 2018. gadā – koncertzālē “Palladium Rīga”. Nu pienākusi kārta Siguldas pilsdrupu estrādei.

Apvienību “Jungle” Toms un Džošs nodibināja 2013. gadā Londonā, sākotnēji gan izmantojot pseidonīmus T un J, lai cilvēki vairāk uzmanības pievērstu viņu radītajai mūzikai, nevis pašiem izpildītājiem.

Gadu vēlāk grupa tika iekļauta BBC Sound Of sarakstā kā viena no perspektīvākajiem gada debitantiem, savukārt jau pēc dažiem mēnešiem uzstājās arī slavenajā Glastonberijas festivālā.

Kā uz to savulaik norādījis mūzikas žurnālists Jānis Žilde, tāpat kā debijas platē, kurai dots grupas nosaukums, arī vēlāk ierakstītajās dziesmās nolasāmas 80. gadu Londonas popfanka saknes, kuras pārstāv tādas apvienības kā “Imagination”, “I-Level” vai “Fine Young Cannibals”.

Biļetes uz trešdienas, 12. jūnija koncertu meklējamas “Biļešu servisa” tīklā. Paredzēts, ka “Jungle” uz skatuves kāps plkst. 20.00.

Nepalaid garām!

Uz augšu