Andris Bērziņš emocionālā ierakstā aizstāv sievu

Sejas.lv
Aktieris Andris Bērziņš un viņa mīļotā Inese Gūtmane.
Aktieris Andris Bērziņš un viņa mīļotā Inese Gūtmane. Foto: Paula Čurkste/LETA

Šonedēļ žurnāls "Kas Jauns" rakstīja par izmaiņām dziesmuspēles "Tobāgo!" aktieru sastāvā. Aktiera Andra Bērziņa vietā stājies Edgars Pujāts, un tam par iemeslu esot Bērziņa sievas izdarības. Nu Bērziņš komentējis publikāciju.

Žurnāls "Kas Jauns" šonedēļ rakstīja, ka sadarbību ar Bērziņu radošā komanda pārtraukusi pēc tam, kad secināts – sastrādāties turpmāk nav iespējams viņa laulātās draudzenes Ineses izdarību dēļ.

Sociālajā vietnē "Facebook" Bērziņš vairākkārt uzsver, ka žurnālā paustais ir meli, to izceļot vairākos ierakstos. 

""Uz Tobago" ar šo komandu un attieksmi ir nespēlēšu. Mani neviens nevar piespiest darītu darbu, kuru es negribu un nepiekrītu. Nekādu lomu pazaudējis neesmu. Mani neapmierina daudz kas šajā jaunajā projektā. Kā es paskatījos reklāmas rullītī, tas izskatās stipri švaki. Un tas ir ļoti zemiski, tajā vainot manu sievu. Es šo lomu esmu, kā tauta runā, izcili nospēlējis. Par nekādiem zelta kalniem es ar šiem cilvēkiem vairs nesadarošos," viņš raksta, uzsverot, ka tā ir atbilde uz žurnāla publikāciju.

Viņš savā ierakstā izcēla arī to, ka pats atteicies no izrādes, uzskaitot dažādus iemeslus. 

"Atteicos spēlēt, jo neapmierina honorārs. Oficiāli 100 eiro," vienā no punktiem rakstīja Bērziņš. 

Bērziņš izteicās arī par savu agrāko skatuves kolēģi Madaru Bormani, kura publikācijā apstiprināja, ka ir sanākusi saķeršanās ar Bērziņa sievu: "Tā saucamā prīma Madara Botmane kā aktrise nav salīdzināma ar Rēziju Kalniņu, kura tiešām ir Latvijas prīma, tāpat kā Lilita Bērziņa, Vija Atramane. Jautājums: par kādām Botmanes galvenajām lomām mēs varam runāt! Un jautājums – kāpēc šai "prīmai" intrigantei kopā ar Paukštello organizētajos koncertos nav publikas un koncerti tiek atcelti."

Viņš savā ierakstā minēja arī aktieru sastāvu, kas arī esot viens no iemesliem, kāpēc viņš nevēlas piedalīties šajā projektā: "Ir tik daudz nomainītu aktieru, ka man nav vēlmes tajā piedalīties, vairāk ne kā 50% no sastāva."

"Es saprotu, ka bez manis tā izrāde izgāžas, jo es nemāku haltūrēt, bet šis "Toabāgo!" nav mana "dziesma", vēl jo vairāk, ja tur ir viduvējību intrigas, kuras tiek vērstas pret manu sievu.

Neaizmirstiet, ka es 2012. gadā būtu zem zemes, ja Inesīte nebūtu man izglābusi dzīvību, nozogot no bijušās sievas knaiblēm un šizofrēnijas. Man nepalīdzēja neviens, izņemot Inesi," sievu uzteic Bērziņš. 

Publikācijas turpinājumā viņš turpināja glaimot sievai, aprakstot, cik daudz viņam Inese nozīmē, viņš arī aprakstīja to, kāpēc Inese reizēm atbild uz viņa telefona zvaniem.

Nobeigumā viņš raksta: "Jā, viņa ir divpadsmit vienā. Es par to un ar to lepojos."

Ar pilnu Bērziņa ierakstu soctīklos var iepazīties, lasot zemāk!

Uz augšu