Nenokavē! Roka leģendas "Slade", "Smokie" un "Sweet" uzstāsies Rīgā

TVNET
Foto: publicitātes

Piektdien, 5. jūlijā, atpūtas vietā "Wondersala" viesus gaidīs tādām ikoniskām britu rokgrupām, kā "Slade", "Smokie" un "Sweet".

Grupa "SLADE", spilgtā 70. un 80. gadu glamroka pārstāve, ir rokmūzikas cienītāju favorīte visā pasaulē. Pusgadsimta laikā, kopš pastāv šī grupa, tās sastāvs, protams, ir mainījies, taču tajā palicis viens no tā laika leģendārajiem dalībniekiem – Deivs Hils.

Nākamā grupa, kas uzstāsies, būs "Smokie" – neapšaubāms mūsu jaunības elks. 70. gadu beigās viņu dziesmas skanēja katrā diskotēkā, un rets amatieru ansamblis dziedāja, cītīgi nekopējot Krisa Normena aizsmakumu un lipīgos hitus – "Don’t Play Your Rock’n’Roll to me" vai "I Meet You at Midnight".

Uz skatuves kāps arī grupa "SWEET", kuras vēsture ir aizsākusies tālajā 1968. gadā. Uzstāšanās stils mainījies no "bubblegum" popa uz smago roku, taču tas grupai nav liedzis gūt fanu armiju visā pasaulē. Pavediens, kas vieno pagātni ar tagadni, ir mūziķis no "zelta sastāva" – Endijs Skots.

Katrai no šīm grupām ir spožs veiksmes stāsts, neticama enerģija un pārsteidzošs vokāls. Leģendārie mūziķi joprojām turpina piepildīt koncertu norises vietas visā pasaulē un nemitīgi raksta turneju dienasgrāmatu. Vai tad ir iespējams atteikties no baudas klausīties dzīvajā "Ooh La La In L. A.", "What Can I Do", "Living Next Door to Alice", "The Ballroom Blitz" vai "Love Is Like Oxygen"?

Biļetes pieejamas Biļešu servisa kasēs un internetā.

Nepalaid garām!

Uz augšu