Mūziķe Emilija piedāvā dziesmu “Noticēt sev” akustiskā versijā

TVNET
Foto: Zahars Subotins

Dziedāšanas šova "X Faktors" piektās sezonas uzvarētāja Emilija (Emilija Bērziņa) aicina baudīt pēcsvētku vasaras tveici un iedvesmoties, klausoties viņas otrā singla “Noticēt sev” akustisko versiju.

Jaunā mūziķe šovasar jau paguvusi koncertēt Latvijas svarīgākajos mūzikas notikumos - neaizmirstamas uzstāšanās 3. Lielajā koncertā Mežaparkā, Holi festivālā Rīgā, pilsētu svētkos, sirsnīgos apbalvošanas un labdarības pasākumos.

“Esmu sākusi uzstāties ar grupu. Man ir paveicies būt kopā ar superīgiem mūziķiem – Patriku Lausu (ģitāra), Zigmāru Valteru (bungas) un Jonatanu Medni (bass). Puišu “aizmugure” noteikti iedvesmo noticēt sev, un jūtu, ka ar katru koncertu kļūstu pārliecinātāka,” stāsta dziedātāja.

Arī dziesmas “Noticēt sev” akustiskā versija ierakstīta kopā ar grupas biedru Patriku Lausu, bet Zigmārs Valters palīdzējis to iemūžināt video formātā.

“Noticēt sev” teksta un mūzikas autore ir Emilija pati, un, tāpat kā dziesmu “Sirds pelnos”, arī to ir producējis zviedru mūziķis Povels Olsons (Povel Olsson). Savukārt, dziesmas akustisko versiju palīdzējis samiksēt producents Kaspars Ansons.

Par godu singlam “Noticēt sev” klajā laista arī mūziķes pirmā suvenīru līnija T krekli ar spēcinošu vēstījumu “Noticēt sev”. Tie pieejami pievienotajā saitē.

“Draugi un atbalstītāji, droši pēc koncertiem nāciet aprunāties! Ja kādu ieraugu “Noticēt sev” krekliņā, esmu ļoti, ļoti priecīga! Jūsu atbalsts man ir ļoti svarīgs,”

komentē Emilija.

Foto: Publicitātes foto

Šovasar Emiliju vēl varēs satikt:

6. jūlijā Durbes pilsētas svētkos,

20. jūlijā Pils Paviljonā, Siguldā,

3. augustā Ventspils pilsētas svētkos,

10. augustā festivālā “Bauska TASTE”.

Emilijas ikdienas gaitām un muzikālajiem jaunumiem var sekot līdzi sociālajos tīklos: Instagram,  Facebook un TikTok.

Nepalaid garām!

Uz augšu