Timma sniedz retu komentāru par sievu Annu Sedokovu

Sejas.lv

Latviešu basketbolists Jānis Timma, kurš ir viens no 12 Latvijas izlases sastāva spēlētājiem Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Rīgā, cer, ka uz kādu no spēlēm ieradīsies arī viņa sieva, ukraiņu dziedātāja Anna Sedokova. 

Timma žurnālam "Privātā Dzīve" teic, ka Sedokova seko līdzi viņa spēlēm. "Protams, seko līdzi visam notiekošajam. Anna tagad ir Amerikā, braukā apkārt ar saviem darbiem, dara savas lietas. Kamēr esmu aizņemts izlasē, viņa nesēž uz vietas," teic Timma.

Viņš turpina:

"Viņa ir bijusi arī Latvijā, un ceru, ka drīzumā Annai būs iespēja noskatīties klātienē arī kādu mūsu valsts izlases spēli."

Kā zināms, Timma un Sedokova apprecējās 2020. gadā, taču pēdējā laikā izskanējis, ka abu laulībā valdot nesaskaņas.

Šī ir Timmas otrā laulība. Viņš ar Sedokovu satuvinājās laikā, kamēr bija oficiāli precējies ar dēla mammu Sanu Timmu (tagad Ošu). Arī Sedokovai no vairākām iepriekšējām attiecībām ir trīs bērni.

Jau ziņots, ka Latvijas vīriešu basketbola izlase 2. jūlijā Rīgā sāka Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru, pirmajā mačā tiekoties ar Gruziju.

Latvijas izlases sastāvs Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram:

Rodions Kurucs (Mursijas UCAM, Spānija), Mareks Mejeris (Klužas-Napokas U-BT, Rumānija), Dāvis Bertāns (Šarlotas "Hornets", NBA), Dairis Bertāns ("VEF Rīga"), Jānis Timma, Jānis Strēlnieks (abi - Santjago de Kampostelas "Obradoiro", Spānija), Rolands Šmits (Stambulas "Anadolu Efes", Turcija), Artūrs Strautiņš (Tortonas "Derthona", Itālija), Klāvs Čavars ("Yokohama", Japāna), Rihards Lomažs (Boloņas "Virtus", Itālija), Kristers Zoriks (Izmiras "Petkimspor", Turcija), Artūrs Žagars (Viļņas "Wolves", Lietuva).

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 2. jūlija numurā!

Uz augšu