VIDEO Populārais frizieris Pērs ar mīļoto vīrieti oficiāli reģistrējuši attiecības

Sejas.lv

Frizieris Pērs Bogomazovs ar mīļoto vīrieti šefpavāru Andri Muzikantu oficiāli reģistrējuši savu partnerību, liecina ieraksti sociālajos tīklos. 

Kā zināms, abi ir kopā vairāk nekā 10 gadus un kopā vada kafejnīcu "Putni augļudārzā", kā arī saimnieko kopīgā lauku īpašumā Ludzā.

2021. gadā Bogomazovs intervijā žurnālam "Ieva" pauda viedokli, vai Latvijā mainās sabiedrības attieksme pret viendzimuma attiecībām. 

"Līdz trīsdesmit gadu vecumam – es nepārspīlēšu – vismaz reizi divās nedēļās man bija jābēg ārā no sabiedriskā transporta, lai nedabūtu pa muti. Vai – eju pa ielu, nopakaļ brauc auto ar vaļēju logu un izsauc visādus komentārus. Bet pēdējos gados tā vairs nenotiek. Iespējams, tas saistīts ar manis paša vecumu – man jau pāri četrdesmit. Parasti jau tomēr tie ir tādi jaunāki cilvēki, kas meklē kašķi, – ne vienmēr homofobi, bet vienkārši grib būt agresīvi," intervijā sacīja Pērs.

Jau ziņots, ka ar 1. jūliju Latvijā stājas spēkā regulējums, kas ievieš jaunu tiesību institūtu - partnerību. Tās ietvaros savas attiecības turpmāk varēs reģistrēt visi pāri, tai skaitā viendzimuma pāri.

Uz augšu