NOKLAUSIES "Mīla uz mūžu" – grupa "Rīgas Modes" izdod jaunu dziesmu

TVNET
"Rīgas Modes"
"Rīgas Modes" Foto: Pēteris Vīksna

Grupa “Rīgas Modes” laiž klajā singlu "Mīla uz mūžu" kā priekšvēstnesi savam topošajam albumam un publisko arī dziesmas videoklipu.

“Mīla uz mūžu” seko singlam “Kalifornija” un ir otra publiskotā dziesma no gaidāmā “Rīgas Modes” jaunā albuma, kas tiks laists klajā nākamā gada pirmajā pusē. Jauno singlu “Rīgas Modes” dēvē par vienu no topošās plates stūrakmeņiem, kas iezīmē virzību pretī jauniem atklājumiem savā mūzikā. Dziesmas “Mīla uz mūžu” ierakstā piedalījusies arī saksofoniste Karlīna Priedēna un vokāliste Julianna Tīruma.

Noskaties video!

“Ir pieņemts, ka jāsāk ar vieglākajiem mājasdarbiem un tad jāķeras klāt sarežģītākām lietām. Mēs, protams, visu izdarījām otrādi.

Būt “Rīgas Modēs” nozīmē lielākoties dzīvot tādā kā “Fleetwood Mac” albuma “Rumours” ēras radošajā drāmā. No sērijas - mēs jebkurā brīdī varētu izjukt, bet tajā pašā laikā mēs jebkurā brīdī varam radīt arī kaut ko skaistu.

Šī dziesma tapšanas laikā ir vairākkārt mainījusi savu nozīmi. Sākotnēji tā asociējās ar neizmantotām iespējām, tagad tā raisa cerības un būs viena no jauno albumu definējošajām dziesmām,” norāda grupas vokālists Kalvis Bormanis.

Jaunajai dziesmai tapis video sadarbībā ar operatoru Ritvaru Bluku, kā arī Oskaru Hendriksonu. “Mīla uz mūžu” producēšanā piedalījies arī skaņu inženieris Jānis Eglītis, bet īpašu paldies grupa saka kapteinim Ando par piedzīvojumu ar motorlaivu klipa filmēšanā.

“Rīgas Modes” ir izdevuši divus pilnmetrāžas albumus un EP, kas izpelnījušies mūzikas apskatnieku atzinību. Grupas albums “Fantastiski” saņēmis Zelta mikrofonu kā labākais pop albums un Austras balvu, ko pasniedz labākajam ierakstam mūzikas kritiķu vērtējumā. Savukārt ieraksts “Patiesie nodomi” apbalvots ar Zelta mikrofonu gan kā labākais pop albums, gan arī labākais ieraksts visa gada griezumā. Dziesma “Mīla uz mūžu” pagarinātajā versijā pieejama visos mūzikas straumēšanas servisos.

Nepalaid garām!

Uz augšu