Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Roka un metāla grupas pulcēsies jaunā festivālā “Rocktagons”

Rokgrupa "Laime Pilnīga"
Rokgrupa "Laime Pilnīga" Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 17. augustā, kvartālā “Masti” Ozolniekos notiks pirmais festivāls “Rocktagons”, kurā varēs iepazīties ar Latvijas roka un metālmūzikas jauno paaudzi un piedalīties klinšu kāpšanas aktivitātēs. Festivāla īpašie viesi būs grupas “Huskvarn” un “Laime Pilnīga”.

“Rocktagons” programmā iekļautas septiņas jaunas grupas. “De Speakable” spēlē rokmūziku, pie kuras var labi izdejoties. “Apnika Panika” sevi atklājuši melodiskajā metālā. “The Tunes” muzicē alternatīvā roka stilā, tikām “Garu Pagrabs” par sev tuvāko izraudzījušies smago metālu un dziesmu tekstus par eksistenciālām tēmām.

Turpinot, “Ambedo Act” ir alternatīvā roka grupa ar progresīvā roka ietekmēm. “Blind Shapes” spēlē smago roku, tikām “Askin” spēlē mūsdienīgu roku, kuru papildina ar elektroniskās mūzikas elementiem un sievietes vokālu.

Latvijas Rokmūzikas asociācijas aktīvists Jānis Bukums.
Latvijas Rokmūzikas asociācijas aktīvists Jānis Bukums. Foto: Zane Bitere/LETA

Stāsta Jānis Bukums, Latvijas Rokmūzikas asociācijas pārstāvis: “Šīs grupas vēl ir mazpazīstmas, bet jau spēlē labu mūziku, tādēļ festivāls “Rocktagons” ir aicinājums klausītājiem atbalstīt savējos, lai klausītāju loks top plašāks! Festivālā uzstāsies arī leģendārie un sevi jau pierādījušie - grupas “Huskvarn” un “Laime Pilnīga”.”

Foto: Publicitātes foto

Pasākums notiks kvartālā “Masti”, kas atrodas Ozolnieku ezera krastā un piedāvā dažādas aktīvās atpūtas iespējas un iespēju ieturēt gardu maltīti. “Rocktagons” laikā notiks klinšu kāpšanas sacensības. Pasākumā sarunas uzturēs Einārs Zalcmanis.

Ieeja festivālā no plkst. 14.00, sākums plkst. 16.00. Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja būs bez maksas.

Biļetes meklējamas pievienotajā saitē. Adrese: Kopiela 3, Ozolnieki, Jelgavas novads.

Nepalaid garām!

Uz augšu