Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Pirmo reizi Latvijā norisināsies podkāstu festivāls “Nereāli labs pasākums” (1)

Podkāsta "Vai viegli būt?" veidotāji un viesi "Palladium" koncertzālē.
Podkāsta "Vai viegli būt?" veidotāji un viesi "Palladium" koncertzālē. Foto: Publicitātes foto

Vasaras karstumā, 15. augustā, Sporta 2 kvartālā tiks aizvadīts Latvijā pirmais podkāstu festivāls, kurā pulcēsies klausītākie izklaides podkāsti un to autori – “Bize Vaļā”, “Vai viegli būt?” un “Eitanāzija”. Šis unikālais pasākums solās kļūt par gada notikumu visiem podkāstu cienītājiem..

Festivāla programmā piedalīsies trīs Latvijā iemīļoti un populāri podkāsti – “Bize Vaļā”, “Vai viegli būt?” un "Eitanāzija". Tāpat gaidāmi īpaši viesi un muzikāli priekšnesumi.

Katrs no šiem podkāstiem ir izcils savā būtībā un piedāvā klausītājiem aizraujošu un izklaidējošu saturu, kas iemantojis plašu auditoriju. Pasākumu vadīs dīdžejs un dažviet par “pilsētas švītiņu” nodēvētais Kārlis Ķilkuts, kurš rūpēsies par festivāla vieglumu un dinamiku, radot īpašu atmosfēru un sagādājot negaidītus pārsteigumus.

Podkāsta "Eitanāzija" veidotāji. 
Podkāsta "Eitanāzija" veidotāji. Foto: Publicitātes foto

“Šis noteikti būs vasaras pārsteidzošākais pasākums – tie, kuri ir apmeklējuši “Bize Vaļā” un “Vai viegli būt?” pasākumus koncertzālē “Palladium”, zina, ka garlaicīgi nebūs un nebūs arī viegli paredzēt, kādās sliedēs ievirzīsies vakars. Nav šaubu, ka arī “Eitanāzijas” komanda būs sagatavojusi kādu labi raudzētu ciemakukuli,” pauž podkāsta “Bize Vaļā” vadītājs Edgars Bāliņš.

Podkāsta "Bize Vaļā" veidotāji (no kreisās) Edgars Bāliņš, Dāvis Freibergs un Kārlis Liepiņš.
Podkāsta "Bize Vaļā" veidotāji (no kreisās) Edgars Bāliņš, Dāvis Freibergs un Kārlis Liepiņš. Foto: Jānis Spurdziņš

Jau iepriekš podkāstu cienītājiem ir bijusi iespēja klātienē vērot “Bize Vaļā” ierakstus vairākos izpārdotos pasākumos koncertzālē “Palladium”, kultūras vietā “Tu jau zini kur”, “Fonoklubā” Cēsīs un citur. Savukārt “Vai viegli būt?” priecēja fanus ar izpārdotu šovu koncertzālē “Palladium”. Podkāsta “Eitanāzija” veidotājiem šis būs pirmais klātienes pasākums ar faniem.

Podkāsts "Bize Vaļā" koncertzālē "Palladium". 
Podkāsts "Bize Vaļā" koncertzālē "Palladium". Foto: Publicitātes foto

Festivāls sāksies plkst. 18.30 un turpināsies līdz absolūtam spēku izsīkumam, piedāvājot apmeklētājiem iespēju klātienē tikties ar podkāstu autoriem, piedalīties izklaidējošās aktivitātēs, kā arī baudīt mūziku, ēdienus un dzērienus.

Biļetes uz podkāstu festivālu “Nereāli labs pasākums” pieejamas šajā saitē.

Par podkāstiem

Podkāstu “Bize Vaļā” kopš 2018. gada septembra veido Edgars Bāliņš, Dāvis Freibergs un Kārlis Liepiņš. Podkāstu “Vai viegli būt?” 2018. gada oktobrī izveidoja Rojs Rodžers un Kristiāna Grāmatiņa. Savukārt podkāstā “Eitanāzija” 2020. gada janvārī apvienojās Annija Dārta Griguča, Mārtiņš Karabeško un Mārtiņš Urbāns.

Nepalaid garām!

Uz augšu