Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Duets "Mantra VIII" nāk klajā ar otro singlu un mūzikas video “Nakts orķestris”

Foto: Jānis Vācers

“Mēs esam tikai svešinieki, kuri vēlas mīlēt un būt mīlēti..." Jaunībā dzīve šķiet kā viena liela ballīte, kurai neseko rītdiena. Tas ir laiks, kurā dzīvot vien mirklim, ņemot visu, ko tas sniedz, lai radītu atmiņas, kuras pārskatīt nu jau pēc vairākiem gadiem.

No pirmās mīlestības līdz pirmajai salauztajai sirdij, kas vēlāk pāraug traumā un turpmākā neticībā īstai mīlestībai. Tā ir 21. gadsimta mīlestības ilūzija, kas spējīga atstāt ievērojamas rētas.

Jauno dziesmu "Nakts orķestris" iedvesmojušas pārmaiņas, kuras piedzīvotas, katrai no dziesmas autorēm kļūstot par neatkarīgu, spēcīgu sievieti, tā zaudējot savas iepriekš izsapņotās ilūzijas par attiecībām, kuras visbiežāk paliek tikai uz kinoekrāniem.

Foto: Jānis Vācers

"Mēs katra un katrs nonākam pie sava paterna – kā un ko vēlamies savā dzīves ceļā būvēt. Cilvēki vienkārši varētu būt atklāti viens pret otru. Ticiet mums – tad pasaule būtu daudz laimīgāka...” spriež mūziķes. 

Foto: Jānis Vācers

Apvienība “Mantra VIII” ir 2023. gada rudens sākumā izveidots un līdz šim plašākai publikai nezināms duets. Tajā apvienojušās divas jaunas mūziķes – Madara Martinkena un Liene Leitāne. 

Dziesma "Nakts orķestris" ir noklausāma arī populārākajās straumēšanas platformās.

Foto: Jānis Vācers

Nepalaid garām!

Uz augšu