Šodienas redaktors:
Krista Garanča

"Arī atteicu sākumā." Ilze Pīlēna atklāj, kā savulaik sākās attiecības ar vīru (1)

Uzņēmēja Ilze Pīlēna, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāja, kā savulaik iepazinusies ar vīru – arhitektu un uzņēmēju Uldi Pīlēnu. 

"Es sāku strādāt "UPB holdingā" kā mārketinga direktore. Tajā laikā mēs katrs bijām savā ģimenē un savās attiecībās. Nebija ne mazākās domas, ne nojausmas – ne mazākās kripatiņas! Pagāja pieci gadi, un es izšķīros no sava vīra, tad arī sāku pamanīt Ulda uzmanības apliecinājumus. No sākuma likās, ka tas nevar būt, man rādās! Es arī jautāju – kāpēc tu ātrāk neko neizrādīji, uz ko viņš man atbildēja, ka es šos apliecinājumus nebūtu pieņēmusi. Viņam acīmredzot bija taisnība, bet pēc šķiršanās es tos sāku pamanīt," stāsta Pīlēna.

Vaicāta, kādi bija šie apliecinājumi, viņa teic: "Viņš aicināja mani pusdienās, runājām par darbu. Domāju – nu labi, biznesa pusdienas. Bet pārāk bieži tās pusdienas bija! Un tā pamazām, pamazām, līdz paskatījos uz viņu ar citādākām acīm," atminas Pīlēna.

Ilze neslēpj, ka nebija viegli ļauties šiem apliecinājumiem: "Mēs vienā uzņēmumā, viņš vadītājs. Tobrīd bija kādi 1500 darbinieki. No sākuma tu jau nevari noformulēt ne tās savas sajūtas, ne tas otrs var noformulēt. Ko darīt, ja ja nu neizdodas viss tā, kā iecerēts? No sākuma ilgi domāju un arī atteicu sākumā, bet tad jūtas ņēma virsroku, nebija vairs kur sprukt. Un, skatoties ar šodienas acīm, paldies Dievam, ka es ļāvos. Es domāju, ka nemaz citādāk nevarēja būt – mēs jebkurā gadījumā būtu satikušies," tā Pīlēna.

Pīlēns ar kundzi Ilzi Pīlēnu kopā vairāk nekā 15 gadus. Oficiāli savas attiecības abi noformēja 2017. gadā. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Uz augšu