Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Pie TV skatītājiem nonāks jauna erudīcijas spēle

Magnuss Eriņš
Magnuss Eriņš Foto: publicitātes

Jau no 2. septembra kanāls “360” piedāvās jaunu ikvakara erudīcijas spēli visiem zinātkārajiem un azartiskajiem, kas ļaus iejusties īstu spēlētāju lomās! Spēles “15 jautājumi” studijā satiksies tās vadītājs, radio personība Magnuss Eriņš un divi dalībnieki, kuri darbdienu vakaros sacentīsies par rezultatīvākā spēlētāja vietu, vienlaikus aicinot arī skatītājus izbaudīt spēli un ļaut zināšanām augt.

Katru darbdienu erudīcijas spēlē “15 jautājumi” divi dalībnieki centīsies pārspēt viens otru, atbildot uz dažādiem jautājumiem tādās kategorijās kā vēsture, kultūra, leģendas, zinātne, sports, kā arī citās. Dalībnieks ar lielāko punktu skaitu iegūs 150 eiro balvu, kā arī ceļazīmi uz nākamās dienas spēli. Ja dalībnieks netiek pārspēts erudīcijā līdz pat sezonas beigām, spēlē ir iespējams nopelnīt pat vairākus tūkstošus eiro.

Spēles vadītājs Magnuss Eriņš tic, ka tas kļūs par aizraujošu ikvakara notikumu ikvienai ģimenei, jūtot līdzi dalībniekiem, kā arī izaicinot pašiem sevi:

“Es sagaidu, ka spēļu gaitā piedzīvošu dažādas emocijas un mācības, kas palīdzēs man labāk izprast cilvēkus un to, kā viņi domā. Esmu pārliecināts, ka spēlētāji mani iedvesmos ar savu neatlaidību un spēju reaģēt āķīgās situācijās. Redzēt, kā viņi pārvar šķēršļus un iet uz savu mērķi, ir patiesi aizraujoši. Šis ir izaicinājums, kas man sniedz ne tikai prieku, bet arī iespēju pierādīt sevi, iedvesmot citus un kļūt par daļu no kaut kā, par ko esmu sapņojis jau gadiem ilgi.”

Kā pirmie spēles dalībnieki savā starpā sacentīsies dziedātāja Normunda Rutuļa meita, grafiskā dizainere Linda Rutule-Treimane un vīnzinis Ronalds Pētersons. Katram spēles jautājumam tiks sniegtas divas norādes, kas palīdzēs dalībniekiem, kā arī skatītājiem nonākt līdz pareizai atbildei.

Spēles jautājumi radīti sadarbībā ar erudīcijas spēļu veidotājiem "Domā līdzi" Raimonda Dunkes un Arņa Bukas virsvadībā.

Skaties jauno erudīcijas spēli “15 jautājumi” kanālā “360” jau no 2. septembra katru darbdienas vakaru plkst. 19:30 un spēlē pa īstam!

Uz augšu