Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Dziedātāja ESTERE jaunā dziesmā aicina: “Nāc man līdzi”

Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 21. augustā, ar jaunu dziesmu “Nāc man līdzi” klajā nākusi dziedātāja ESTERE (Estere Tauriņa). Šī dziesma klausītājiem piedāvā dziļi personīgu pieredzi, apvienojot divējādas emocijas – prieku un skumjas, kuras teju ikviens klausītājs vai klausītāja spēs sasaistīt ar savu dzīves pieredzi, atmiņām un izjūtām.

“Dziesmas stāsts reizē caurvij prieku un skumjas. Man šķiet, ka ikkatrs var radīt asociācijas arī ar sevi un saviem notikumiem par to, cik viena vieta, doma vai pat lieta var šķist sāpīga mūsu atmiņām. Cik ļoti gribas bēgt prom, bet tas viss turpina nākt līdzi. Tu vienā dienā sakrāmē mantas un brauc prom, bet viss tevi sauc atpakaļ, pat ielu nosaukumi.

Un, kad atbrauc atpakaļ, apkārt nekas nav mainījies, izņemot sevi pašu. Un tur iekšā, ķermenī, tu vairs nebūt nejūties tam visam pieķēries kā iepriekš, bet drīzāk šoreiz esi kā vērotājs kāda cita stāstam. Miers nav nekur zudis, tas beidzot ir atradies un ir īsts,”

stāsta Estere.

Dziesmas “Nāc man līdzi” vārdu un melodijas autori ir Estere Tauriņa un Arnis Račinskis. “Ar Esteri mūs vieno “Mute” studija, līdz ar to, protams, šī nav vienīgā mūsu sadarbība līdz šim, citi jauni ieraksti sekos vēlāk. Estere ir augstas klases vokāliste, un mēs saprotamies muzikāli, nekas švaks te nemaz nevar sanākt,” smaidot komentē Arnis Račinskis.

Dziesma "Nāc man līdzi" ir jau ceturtais singls Esteres repertuārā, un viņa turpina aktīvi strādāt pie nākamā singla, kas, iespējams, nesīs līdzi vēl kādu jaunumu.

Jaunā dziesma pieejama visās lielākajās mūzikas straumēšanas platformās.

Nepalaid garām!

Uz augšu