Šodienas redaktors:
Krista Garanča

VIDEO "A-Europai" pēc vairāku gadu pauzes uz skatuves pievienojas bijusī dejotāja Sola

Foto: instagram/sollabombita

28. augustā Dzintaru koncertzālē notika grupas "A-Europa" 25 gadu jubilejas koncerts. Apmeklētāju vidū bija arī kādreizējās grupas dejotājas Solvita Avakjana un Ina Tiukelli, kuras arī nonāca uz skatuves.

Ar notikušo savos sociālajos tīklos dalījās Sola (Solvita Avakjana), kura ir arī Duboka bērna māte.

Publiskojot video, Sola dalījusies emocijās: "(..) Gadu gaitā esam izgājuši cauri ugunij un ūdenim." Sola atminējās karjeras sākumu, īpaši piesakot dziesmu "Baltās rozes": "Mēs pamodāmies slaveni pēc šīs dziesmas iznākšanas."

Dejotāja atceras, ka bijusi grupā desmit savus dzīves gadus, vēlāk tai pievienojusies Ina, kura grupā darbojās sešus gadus.

Viņa dalījās priekā par fanu loku, kas koncertā veltījuši labus vārdus un pateicību. Sola izteica pateicību arī grupas līderim un lika noprast, ka, iespējams, nākotnē gaidāms kāds muzikāls kopdarbs. 

Artūrs dejotājām veltīja pateicības vārdus, dāvāja ziedu pušķus un aicināja koncerta apmeklētājus aplaimot dāmas ar aplausiem.

Kā zināms, Solai un "A-Europas" līderim Artūram Dubokam ir kopīga atvase - meita Mišela. Duboks un Avakjana izšķīrās 2010. gada nogalē - Sola devās uz Londonu piepildīt sapni par dziedātājas karjeru, bet Artūrs Latvijā viens pats audzināja abu kopīgo atvasi. Artūru un Solu vienoja romantiskas attiecības 10 gadus.

Uz augšu