Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Mamma "uz pilnu slodzi" nolemj debitēt mūzikā ar maestro Raimonda Paula dziesmu "Nepārmet man"

Foto: Publicitātes foto

Dziesmai “Nepārmet man” patlaban iznākusi vēl viena versija, kuru izdzied Diāna Āboltiņa – mamma "uz pilnu slodzi" trim maziem ķipariem, bez muzikālās izglītības un pieredzes mūzikā. Iedziedot šo Raimonda Paula dziesmu, Diāna devusi sava veida atbildi profesionālo mūziķu trijotnei – Gustavo, Normundam Rutulim un Patrishai un viņu dziesmas pārlikumam “Nepārmet man 3000”.

“Es augsti cienu šo mūziķu veikumu un darbu, bet, manuprāt, reps šajā klasiskajā maestro dziesmā ir lieks. Ar savu dziesmas versiju gribēju parādīt, ka arī klasika var tikt atskaņota jaunās skaņās, saglabājot tās sākotnējo vēstījumu. Jaunas dziesmu aranžijas veicina piemirstu dziesmu ilgmūžību,” norāda debitante.

“Es zinu, ka man vēl ir daudz kas jāapgūst un jāmācās mūzikas laukā, un šis bija mans pirmais mūzikas ieraksts manā mūžā, tālab lūdzu bargi nevērtēt to un pateicos dziesmas producentam Arvīdam Keinim par sadarbību un lielisko aranžiju,”

uzsver Diāna Āboltiņa.

Vasaras sākumā triju mūziķu kopdarbs, iedziedot savu dziesmas versiju “Nepārmet man 3000” sacēla zināmu diskusiju vētru gan starp zināmiem pašmāju mūziķiem, gan sociālajos tīklos un sabiedrībā kopumā.

Dziesmas modernizētā versija ar repu tajā tika gan slavēta, gan pelta. Asāku kritiku par Gustavo, Rutuļa un Patrishas veikumu izteica gan maestro mazmeita Annamarija Paula, gan mūziķis Ainars Mielavs.

Tikmēr Diāna Āboltiņa jau strādā pie sava nākamā projekta, kas būs pašas oriģinālā dziesma. “Mūzika ir mans hobijs un sirdslieta, kaut arī nebiju tai līdz šim īsti pievērsusies. Man ir iestrādnes vairākām dziesmām, gribu, lai tās beidzot top,” atklāj Diāna.

Nepalaid garām!

Uz augšu