Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Gluzunova atklāj jaunas detaļas, kā sasējusies ar skandalozo Endziņu (7)

Pēdējās dienās plašu rezonansi raisījusi dziedātāja, influencere un šova "Slavenības. Bez filtra" dalībniece Elīna Gluzunova, kura atklāja, ka dzīvesbiedra apcietinājuma laikā satuvinājusies ar skandalozo viltus ziņu izplatītāju Niku Endziņu. Nu viņa atklāj jaunas detaļas par notikušo. 

Gluzunova šovā "Slavenības. Bez filtra" teic: “Tas, kā es ar viņu sapinos, patiesībā ir ļoti interesanti. Tad, kad sākās visa šī epopeja ar Artjomu un viņš tika apcietināts, Niks caur sociālajiem tīkliem uzzināja, ka ir tāda situācija. Viņš man jautāja, vai var man kā palīdzēt, vai varam satikties, lai es izstāstu visu, kas notiek. Mēs satikāmies, es izstāstīju. Nākamajā dienā viņš mani uzaicināja uz restorānu, un tās dienas vakarā viņš man jautāja, vai drīkst mani noskūpstīt. Mēs tikāmies arī nākamajā dienā, un tad, protams, skūpsts jau bija garāks..."

Viņa turpina: "Tā arī viss sākās – Niks man pasniedza informāciju tā, ka viņš ir izšķīries ar savu draudzeni un ka arī es esmu brīva, un kas gan varētu tāds notikt. Reāli viss aizgāja tik tālu, ka viņš pat iepazinās ar maniem bērniem, kuru uzticību mēģināja iegūt. Bet tad man sāka nākt fotogrāfijas, ka tajā laikā, kad Niks nav ar mani, viņš ir ar savu bijušo draudzeni, kura, kā izrādās, nemaz nav bijusī!” 

Kā zināms, Endziņš vairākkārt nonācis ziņu virsrakstos kā skandaloza personība. Viņš iepriekš ticis apsūdzēts par cieņu aizskarošiem un naidīgiem izteikumiem par ķīniešu tautības cilvēkiem un Ķīnu kā valsti. Viņš arī iepriekš ne reizi vien apsūdzēts par viltus ziņu izplatīšanu.

Vairāk skaties 1188.lv!

Uz augšu