Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Gluzunova pēc sānsoļa atklāj, kādas ir viņas attiecības ar mīļoto Artjomu (2)

Šova "Slavenības. Bez filtra" dalībniece Elīna Gluzunova nesen atklāja, ka dzīvesbiedra un bērnu tēva Artjoma apcietinājuma laikā sāka attiecības ar skandalozo Niku Endziņu. Kas par abu romānu sakāms pašam Artjomam?

Gluzunova sarunā ar "Privāto Dzīvi" teic, ka abi šobrīd ir kopā. Vaicāta, kā Artjoms uztvēra Elīnas sānsoli, Gluzunova atbild: "Dienā, kad Artjoms iznāca no ieslodzījuma vietas, tas bija pirmais, ko viņam uzreiz pēc apskāviena pateicu. Protams, bija šoks un pārmetumi. Taču es nebūtu nedz varējusi, nedz gribējusi to noslēpt. (..) Esam nolēmuši doties pie attiecību terapeita un risināt šo sasāpējušo jautājumu. Tad arī skatīsimies, kas būs tālāk."

Elīna norāda, ka nav zinājusi, cik ilgi Artjoms atradīsies apcietinājumā, un nolēmusi, ka viņai jāturpina dzīvot tālāk. Ar Endziņu viņa satuvinājusies pusotru mēnesi pēc Artjoma nonākšanas aiz restēm.

Jau ziņots, ka Artjoms Gluzunovs tika aizturēts 24. maijā. Žurnālam "Privātā Dzīve" viņš komentēja aizturēšanas iemeslus. "Par narkotiku kontrabandu. Sīkāk komentēt šīs apsūdzības negribu, jo tiesa lems – esmu pie kā vainojams vai tomēr ne. Katrā gadījumā mana sirdsapziņa šajā ziņā ir tīra." Divus mēnešus vēlāk viņš tika atbrīvots.

Savukārt Endziņš vairākkārt nonācis ziņu virsrakstos kā skandaloza personība. Viņš iepriekš ticis apsūdzēts par cieņu aizskarošiem un naidīgi vērstiem izteikumiem pret ķīniešu tautības cilvēkiem un Ķīnu kā valsti. Viņš arī iepriekš ne reizi vien apsūdzēts par viltus ziņu izplatīšanu.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 11. septembra numurā!

Uz augšu