Šodienas redaktors:
Krista Garanča

IESKATIES AIZKULISĒS! Sākas šova "Ir talants!" filmēšana

Septembra sākumā Rīgas Kinostudijā sākās pasaulslavenā talantu šova “Ir talants!” filmēšana. Talantīgi cilvēki no visas Latvijas un ne tikai bija ieradušies uz televīzijas atlasēm, lai savu talantu demonstrētu tiesnešiem un jau oktobrī – visai Latvijai. Ieskaties filmēšanas aizkulisēs!

Dalībai šovā pieteicās gandrīz 200 drosmīgi un talantīgi cilvēki, vecumā no sešiem līdz pat 80 gadiem! Viņi pārsteidza tiesnešus ar visdažādākajām prasmēm –

bija gan dziedātāji un pasaules līmeņa dejotāji, gan cilvēks, kurš prot no dārzeņa izgatavot pūšamo instrumentu, atpazīt ūdens sastāvu, vien pagaršojot to, bija arī cirka mākslinieku priekšnesumi, “cilvēks bez kauliem”, sirms kungs, kurš izdancināja tiesnešus, un daudzi citi talantīgi dalībnieki.

Šovā redzēsim arī dalībniekus no citām valstīm – uz skatuves kāps diplomēti ķīmiķi no Lietuvas, kuri gandrīz uzspridzinās skatuvi un pārbiedēs šova tiesnešus, būs arī talanti no Ukrainas. Jau šobrīd varam atklāt, ka daži no talantiem būs tik īpaši, ka tiesneši izmantos iespēju nospiest zelta pogu jeb golden buzzer, tādējādi nodrošinot šiem dalībniekiem nokļūšanu finālā, kur par tiem, bez šaubām, runās visa Latvija. Tāpat šovā tika uzstādīts jauns Latvijas rekords!

Filmēšanas aizkulisēs, kā ierasts, valdīja liela spriedze un uztraukums pirms kāpšanas uz skatuves. Dalībniekiem atbalstu aizkulisēs sniedza viņu ģimenes locekļu un draugu klātbūtne, tāpat dalībniekus iedrošināja šova vadītāji Mārtiņš Kapzems un Rihards Sniegs. Savukārt dalībnieku sniegumu vērtēs šova tiesneši Linda Šeļakova-Paulauska, Andrejs Ēķis un Dons.

Jau 6. oktobrī pie TV3 skatītājiem nonāks pasaulslavenā šova “Ir talants!” pirmais atlases raidījums, kurā būs iespēja redzēt ne vien dažus no talantīgākajiem Latvijas cilvēkiem, bet arī to, kā dzimst jaunas zvaigznes! 

Uz augšu