Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Apprecējusies pašmāju iemīļotu seriālu aktrise

25. septembrī savas attiecības oficiāli noformēja aktrise Katrīna Blaua ar mīļoto vīrieti Mārci Zēbergu, kuri plašāku atpazīstamību ieguva attiecību šovā "Mīlas nometne".

Abi sarakstījās Talsu novada dzimtsarakstu nodaļā, klātesot vien Katrīnas bērniem no iepriekšējām attiecībām.

Kā zināms, Katrīnu un Mārci vieno romantiskas attiecības četrus gadus. 

Pēc kāzām sieva savam uzvārdam pievienoja vīra, un nu saucas Katrīna Blaua-Zēberga.

Jaunā sieva, daloties ar jaunumiem sociālajos tīklos, rakstīja: "Lai arī kā mums gājis un kā vēl ies, tu māki vienīgais mani tā dziļi nomierināt, kad raudu. Tava klātbūtne man ir vajadzīga, lai justos labāk. Man patīk, ka tu mani sazemē, bet es tev iemācu dažas trakulības dzīvē. Mēs viens otru papildinām. Galvenais, ko iemācīties, - kopā augt un attīstīties. Nu ko. Līdz galam, labi?"

Atgādinām, ka pāris piedalījās šovā "Mīlas nometne" šā gada sākumā. Projektam viņi pieteicās tāpēc, ka abiem esot krasi atšķirīgi uzskati par bērnu audzināšanu. Taču kādā no epizodēm, iespējams, atklājās daudz dziļākas problēmas - viņa atzinās, ka strīda karstumā pacēlusi roku pret savu mīļoto vīrieti. Pēcāk Blaua gan taisnojās, ka savu sakāmo bija nepareizi noformulējusi, un atklāj - lai arī pēc dabas viņa ir daudz asāka un emocionālāka nekā Mārcis, fiziski viņu neietekmē.

Uz augšu