Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Laura Mihelsone atklāj, kā satuvinājusies ar "Prāta vētras" mūziķi

Grupas "Prāta vētra" mūziķa Māra Mihelsona sieva Laura Mihelsone raidījumā "Māmiņu sarunas ar Gundegu Rozi" pirmo reizi atklāja abu iepazīšanās stāstu. 

Laura atklāj: "Nebija tāda viena reize, kad Māris atnāca, paņēma mani aiz rokas un nu mēs tagad... Nē! Māris ir cilvēks, kurš dara lietas lēnām, pamatīgi un ļoti rūpīgi."

Viņa atklāj, ka abi pazīst viens otru jau ļoti, ļoti sen un Māris "vienkārši vienmēr bija kaut kur".

Laura dalās ar vairākām interesantām situācijām: "Man bija 15 gadi, viņš man dzīvoja kaimiņos. Es viņu visu laiku veikalā satiku. Mēs nesveicinājāmies, es vienkārši viņu piefiksēju. Viņš vienā dienā man divreiz paiet garām..."

"Bija viens pasākums, kurā mēs iepazināmies, sākām sarunāties, bet tikai tāpēc, ka man līdzi bija maziņš sunītis, es biju ļoti jauna tajā laikā, un Māris nāca ar Maiju [Māra meita no iepriekšējās laulības - red.], kura bija maza meitenīte. Viņš jautāja, vai drīkst sunīti paglaudīt. Un tajā brīdī, man jāatzīstas,

es viņam teicu, ka man ir māsa, kura ir liela jūsu fane, un es nevaru nepajautāt autogrāfu..

(..) Vēlāk parādījās "Instagram". Māris ir viens no maniem pirmajiem sekotājiem, bet mēs nekad nesazinājāmies, viņš vienkārši... ir."

Arī pēc abu pirmā randiņa viņi neesot tikušies pusotru gadu. Abi mēguši sarakstīties, taču, pēc Lauras vārdiem, "saproti, ka vēl nav tas laiks". 

"Cilvēkam ir savas lietas, sadziedēt sevi ir vajadzīgs, man pašai vajadzēja pieļaut savas kļūdas, izaugt, pašai ar sevi sadraudzēties vairāk... Un tad vienā dienā saproti, ka Māris visu laiku ir!" tā Laura.

"Sagaidīju Jauno gadu ar draudzeni uz ielas, krustojumā Māris stāv! Viņš saka: "Laimīgu Jauno gadu!" Es saku: "Ko tu te dari?" Viņš saka: "Es arī atnācu uz salūtu pusnaktī..." Nu labi, ejam uz tēju... Kaut kā ļoti vienkārši!" 

Par to, kas viņai patīk Mārī, Laura saka: "Ļoti interesantas, inteliģentas sarunas, citādāks pasaules redzējums. Tur nav stāsts par dārgām lietām, tur ir stāsts par to, kā, viņš saka, mēs varētu iestādīt stādiņu un tur varētu izaugt kaut kas skaists... Pilnīgi cita pasaule! Cik skaistas vērtības!"

Jau vēstīts, ka 19. septembrī Māris un Laura svinēja savas meitas Adeles viena gada jubileju. 

Mārim šis ir trešais bērns. No iepriekšējās laulības ar modes blogeri Santu Pīlēnu (agrāk Bindemani-Mihelsoni) pasaulē nāca divi bērni - meita Maija un dēls Andrejs. Savukārt Laurai šis ir pirmais bērniņš.

Māris un Laura Mihelsoni apprecējās 2022. gada 28. maijā. 

Pilnu raidījumu skaties šeit! 

Uz augšu