Šodienas redaktors:
Krista Garanča

“Pienvedēja piedzīvojumi” iegriež karuseli ar jaunu dziesmu un aicina uz koncertu

"Pienvedēja piedzīvojumi": (no kreisās) Māris Žigats, Aldis Lunde un Pēteris Lunde.
"Pienvedēja piedzīvojumi": (no kreisās) Māris Žigats, Aldis Lunde un Pēteris Lunde. Foto: Jānis Deinats

Grupa “Pienvedēja piedzīvojumi” klausītājiem piedāvā savu jaunāko veikumu – dziesmu “Karuselis”. Dziesmas mūzikas un teksta autori ir visi grupas dalībnieki, bet producents, tāpat kā iepriekšējam albumam, ir grupas bundzinieks Pēteris Lunde.

“Karuselis” ir otrais albuma vēstnesis no nākamgad gaidāmā jaunā, septītā studijas albuma, kuru izdod Izdevniecība MicRec.

Par dziesmu stāsta Pēteris Lunde: “Jaunā dziesma atspoguļo šībrīža straujo skrējienu jeb karuseli – attiecības, darbs, hobiji, veiksmes, grūtību un baiļu pārvarēšana. Mums atliek tikai divas iespējas – stingri turēties un ļauties karuselim, vai nekāpt tajā vispār.”

Grupas otrajam singlam “Karuselis” tapis arī videoklips, kurā piedalījās aktieri Madara Kalna un Hugo Puriņš, filmēja ĪZĪ MEDIA, klips filmēts izklaides parkā “Avārijas brigāde”.

Jau šīs nedēļas izskaņā – piektdien, 11. oktobrī plkst. 20.00 grupa “Pienvedēja piedzīvojumi” aicina klausītājus uz savu 30 gadu jubilejas koncertu koncertzālē “Palladium” Rīgā, kurā divu stundu garā koncertprogrammā tiks nospēlēti visi grupas lielākie hiti. Koncertā izskanēs arī jaunākās dziesmas – “Fizikas likums” un “Karuselis”.

Biļetes nopērkamas “Biļešu servisa” kasēs un tīmeklī.  

Nepalaid garām!

Uz augšu