Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Šova veidotāji atklāj, ko gaidīt “Ir talants!” otrajā atlases raidījumā

Svētdien, 13. oktobrī, uz šova “Ir talants!” skatuves kāps 13 talantīgi šova dalībnieki, pārsteidzot ar savu neparasto talantu gan tiesnešus, gan arī skatītājus. Vakara gaitā būs gan aizkustinājuma asaras tiesnešu acīs, gan satraukumā aizturēta elpa, tāpat arī šajā nedēļā redzēsim, kā tiks izmantota vēl viena no zelta pogām.

Šonedēļ ar savu talantu steigs pārsteigt visdažādāko talantu īpašnieki – uz skatuves redzēsim gan dejotājus, gan dziedātājus, gan arī dažādus talantīgus mūziķus ar mūzikas instrumentiem. Kāds no dalībniekiem pat būs tik drosmīgs, ka savam priekšnesumam būs izvēlējies Dona šī gada Eirovīzijas dziesmu.

Tāpat redzēsim vairākus neparastu talantu īpašniekus – gaisa vingrotājas priekšnesumu, programmētāju, kura hobijs ir neparastu rotaļlietu tamborēšana, un iluzionista priekšnesumu, kas ne tikai skatītājus, bet pat tiesnešus atstās vaļā muti.

Šis būs patiesi kontrastiem bagāts vakars, jo uz skatuves kāps dalībnieki, kas spēs gan aizkustināt tiesnešus līdz sirds dziļumiem, gan arī izpelnīties trīs sarkanos krustus.

Skaties pasaulslavenā talantu šova “Ir talants!” otro atlases raidījumu šo svētdien, 13. oktobrī, pulksten 20.30 kanālā TV3.

Uz augšu