Fitnesa modele Akmens atkal pārsteigusi ar pārvērtībām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/karinaakmens

Pašmāju fitnesa modele Karīna Akmens, kura iecienījusi krasas vizuālas pārmaiņas, savulaik no tumšmates kļūstot par blondīni, atkal nolēmusi eksperimentēt ar savu vizuālo tēlu.

Akmens sociālajā vietnē «Instagram» publiskojusi foto ar jauno sasuku. Daiļava raksta, ka jau tagad jūt pavasari, un tas ir labs iemesls, lai izrevidētu drēbju skapi un kaut ko pamainītu ārējā tēlā.

Fitnesa modele ir iecienījusi eksperimentēt ar savu stilu - šā gada sākumā viņa paziņoja, ka viņai veiktas plastiskās operācijas. «Šai meitenei ir veikta deguna, krūšu un lūpu uzlabošanas operācija. 10 gadus mācos lietot grimu un rūpēties par ādu. Ja kāds jebkad tev neliek justies skaistai, dārgā, tu noteikti esi daudz skaistāka par viņiem visiem kopā! 20 pret 30, un esmu lepna par katru gadu, katru rētu, katru neveiksmi un sasniegumiem,» sociālajā vietnē «Instagram» drosmīgi atzīstas Akmens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu