Aicina pieteikt projektus festivālam «Staro Rīga»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludinājis konkursu projektiem festivāla «Staro Rīga 2018» līdzdalības un partneru programmā, informē departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja Gundega Cekule.

Festivāla līdzdalības un partneru programmai «Rīgas karnevāls» savus projektus līdz 1.septembrim var iesniegt nevalstiskās organizācijas, valsts, pašvaldības, izglītības un kultūras iestādes, uzņēmumi, mākslinieku apvienības, kā arī ikviena privātpersona.

Iesniegtie projektu pieteikumi tiks vērtēti atbilstoši gaismas festivāla tēmai «Augšām cēlās Gaismas pils» un programmai. Nepieciešamības gadījumā projektu pieteicējiem iespējams saņemt rekomendācijas un konsultācijas.

Pieteikumus, iekļaujot informāciju par projekta organizatoriem, norises laiku, vietu, projekta aprakstu un vizualizācijas, kā arī citu projektu raksturojošu informāciju, jānosūta uz e-pasta adresi «info@staroriga.lv» vai «gundega@staro100.lv».

Nākamais festivāls «Staro Rīga 2018» norisināsies no 16. novembra līdz 19. novembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu