Lady Gaga pasludina Adelīnu par «Latvijas princesi» (46)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Adelīnas Jurevičas privātais arhīvs

Latvijas jaunajai dziedātājai Adelīnai Jurevičai jeb Adelly (18) skandalozās popdīvas Lady Gaga koncertturnejas «The Born This Way Ball» ietvaros Baltijas valstīs, atšķirībā no izveicīgajiem paparaci, izdevās Lady Gaga klātienē satikt divas reizes – Mežaparkā un Tallinā. Turklāt Lady Gaga Adelīnai prognozēja veiksmīgu nākotni, novēlot kļūt par «Latvijas princesi» un Latvijā atzītu popzvaigzni.

Adelīnas Jurevičas stāsts par tikšanos ar pasaulē populāro popzvaigzni Lady Gaga ir neparastiem un ekstrēmiem piedzīvojumiem bagāts.

Kamēr paparaci dežurē pie viesnīcas, Adelīna Mežaparkā

Lady Gaga koncertos paredzēts īpašs laukums «Monster Pit», kas atrodas pie pašas skatuves, kurā var iekļūt tikai pašas mūziķes pārstāvju izraudzīti fani. Ieeju «Monster Pit» nav iespējams iegādāties par maksu, uz iekļūšanu «Monster Pit» var pretendēt ar jebkuru iegādāto biļeti tie apmeklētāji, kas ieradušies visagrāk, būs gaidījuši visilgāk un būs saģērbušies atbilstoši ballei.

Lūk, arī Adelīna Jureviča uz skatuves!
Lūk, arī Adelīna Jureviča uz skatuves! Foto: Adelīnas Jurevičas privātais arhīvs

Jaunā dziedātāja Adelīna Jureviča jeb Adelly ļoti vēlējās nokļūt uz Lady Gaga koncertu, tādēļ latviešu meitenei radās ideja, ka uz iecienītās popzvaigznes koncertu viņa nokļūs, nevis iegādājoties dārgo ieejas biļeti, bet gan izturot pārbaudījumu, ilgas stundas stāvot pie fanu ieejas «Monster Pit». «Uz Mežaparku aizbraucu vienos naktī, un man priekšā jau bija seši cilvēki. Laiks bija briesmīgs! Piecos no rīta sāka plūst fanu pūļi. Stāvēt vajadzēja līdz pieciem vakarā, pa dienu turpat uz zemes gulējām. Nenožēloju nevienu sekundi. Koncertā tiku pirmajā rindā pašā centrā pie skatuves. Kad uz skatuves parādījās Lady Gaga, es biju tik emocionāli aizkustināta, ka sāku raudāt. Lady Gaga ļoti daudz skatījās man cieši acīs, un tad viņa iesaucās: «Ak dievs, kā man patīk tavi mati!» Sākotnēji nodomāju, ka viņa joko. Manu ideju par frizūru palīdzēja realizēt frizieris Dāvis Ķimenis. Jau pēc koncerta kopā ar citiem izraudzītajiem faniem es atrados beksteidžā pie Lady Gaga. Taču tā kā mēs bijām vairāki fani, tad neizdevās ne nofotografēties, ne saņemt autogrāfu,» stāsta Adelīna.

Slavenā fotogrāfija! {No kreisās) pasaulslavenā dziedātāja Lady Gaga un topošā dziedātāja Adelīna Jureviča jeb Adelly
Slavenā fotogrāfija! {No kreisās) pasaulslavenā dziedātāja Lady Gaga un topošā dziedātāja Adelīna Jureviča jeb Adelly Foto: Adelīnas Jurevičas privātais arhīvs

Pēc tikšanās ar popdīvu, iespaidīgā koncertšova un ilgajām stundām, kas tika pavadītas Mežaparkā, Adelīna vēlajā nakts stundā devās uz tramvaju. Pa ceļam viņa satika divus Lady Gaga fanus no Zviedrijas un Somijas. Viņi mani uzrunāja un aicināja braukt uz popzvaigznes koncertu Tallinā.

Lai satiktu Lady Gaga, guļ uz asfalta un sedzas ar atkritumu maisiem

Lai arī sākotnēji Adelīna šaubījās, ka dosies uz Tallinu, nākamajā rītā, izgulējusies un atpūtusies, viņa par pēdējo naudu iegādājās autobusa biļeti un devās ceļā uz Tallinu. Un atkal jaunā dziedātāja devās uz «Monster Pit» ieeju, kur jau bija sapulcējušies citi fani. «Visi bija draudzīgi. Turklāt nevis vienkārši fani, bet radoši cilvēki – dejotāji un mūziķi. Gulējām uz ielas guļammaisā; lai būtu siltāk, apsedzos ar trīs atkritumu maisiem. Piecos no rīta atbrauca igauņu paparaci un un mūs safotografēja. Tajā fotogrāfijā izskatījos kā bomzis, bet man nebija kauns, jo es esmu vinnētāja,» Adelīna spilgti atminas tās nakts notikumus.

Adelīna (centrā) uzdrošinās eksperimentēt uz skatuves līdzīgi kā Lady Gaga
Adelīna (centrā) uzdrošinās eksperimentēt uz skatuves līdzīgi kā Lady Gaga Foto: Adelīnas Jurevičas privātais arhīvs

Arī Tallinas koncertā latviešu dziedātāja iekļuva fanu zonas pirmajā rindā. Koncerta laikā Adelīnai zvanīja draudzene no Latvijas un izstāstīja, ka igauņu paparaci iemūžinājuši Lady Gaga pie viesnīcas un popzvaigznei ir tieši tāda pati frizūra kā Adelīnai koncertā Mežaparkā. «Draudzene tik priecīga stāstīja, ka Lady Gaga ir iedvesmojusies no manis un foto ar jauno frizūru ievietojusi pat savā «Twitter» mikroblogā. Tas bija super,» piebilst Adelīna.

Emocionāli sirsnīgā tikšanās ar pasaulslaveno popdīvu

Arī tonakt latviešu meitenei paveicās un viņa iekļuva aizskatuvē pie Lady Gagas. Šoreiz tikšanās bija īpaši emocionāla. Lady Gaga sēdēja dīvānā baltā halātā un vaicāja latviešu meitenei - vai viņa ir redzējusi, kāda pa dienu bija viņas frizūra? «Mēs sēdējām uz dīvāna viena otrai līdzās un sarunājāmies Nodziedāju viņai veltījuma dziesmu. Varēja redzēt, ka viņai patika, jo viņa kopā ar savu sunīti Fozzi sēdēja un dejoja līdzi. Pēc tam apskāvāmies. Lady Gaga teica, ka man jākļūst par «Latvijas princesi» un lielāko Latvijas popzvagzni. Viņai patika arī mans ģērbšanās stils. Es tajā brīdī biju bezgala laimīga, jo mans sapnis satikt pasaulslaveno popzvaigzni piepildījās divas reizes,» ar emocijām bagāto stāstu dalās Adelīna.

Adelīna Jureviča jeb Adelly studē Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolā džeza vokālu. Savulaik viņa piedalījusies festivāla «Jaunais vilnis» atlasē, kā arī muzicējusi interaktīvajā pasākumu centrā «Artelis» un tuvākajā laikā vēlas plašākai publikai prezentēt savu jaunāko dziesmu.

Adelīna Jureviča jeb Adelly savu nākotni saista ar muzicēšanu
Adelīna Jureviča jeb Adelly savu nākotni saista ar muzicēšanu Foto: Adelīnas Jurevičas privātais arhīvs
Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu