Ilmārs Rimšēvičs slepus salaulājies ar mīļoto sievieti

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Korupcijā aizdomās turētais Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs (53) aprīļa beigās slepus apprecējies ar savu draudzeni, diriģenti Agitu Ikaunieci (46), ziņo žurnāls «Privātā Dzīve».

Izdevums informē, ka kāzas notikušas lielā slepenībā tikai pašu tuvāko draugu un radu lokā.

Kā zināms, šī ir Rimšēviča otrā laulība. Viņš pirmo reizi gredzenus mija pirms 32 gadiem ar savu skolasbiedreni Līgu.

Jau ziņots, ka Rimšēvičs tiek turēts aizdomās Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) izmeklētā kriminālprocesā pēc Krimināllikuma 320. panta 4. daļas par kukuļa pieprasīšanu un pieņemšanu lielā apmērā. Kukuļa apmērs šajā lietā ir vismaz 100 000 eiro. Par iespējamo nozieguma atbalstīšanu aizturēts un vēlāk atbrīvots uzņēmējs Māris Martinsons. Uzņēmējam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

KNAB paziņojis, ka šī krimināllieta nav saistīta ar kredītiestādēm, kas patlaban darbojas Latvijā, nedz ar ASV Finanšu ministrijas paziņojumiem par «ABLV Bank» darbību, nedz arī ar potenciālo tiesvedību starp Latvijas valsti un «Norvik» banku. Netieši noprotams, ka lieta varētu būt saistīta ar «Trasta komercbanku», ko gan KNAB, gan Rimšēviča puse nedz noliedz, nedz apstiprina.

Rimšēvičs paziņojis, ka nolēmis neatkāpties no amata. Viņa pienākumus pašlaik pilda Rimšēviča vietniece Zoja Razmusa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu