Kulakovs pašķīries no mīļotās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Mūziķis Juris Kulakovs pašķīries no savas ilggadējās draudzenes Lilitas Saulītes, vēsta izdevums «Vakara Ziņas».

Kā izdevumu informē pats mūziķis, viens no šķiršanās iemesliem ir viņa problēmas ar alkoholu. «Varētu teikt, ka mēs ar Lilitu drusku atpūšamies viens no otra. Attiecības nav pilnībā izbeigtas. (..) Vienkārši pa šo laiku daudz kas bija iekšēji sakrājies. (..) Mūsu attiecībās pie vainas kaut kādā ziņā ir arī mans alkoholisms. Bija gan sakrājušās emocijas, gan arī mans alkoholisms, kas ir hroniska un neārstējama kaite.»

Uz jautājumu, vai Kulakovs sācis jaunas attiecības, mūziķis atbild viltīgi: «Jauna mūza ir, bet to plašāk nekomentēšu.»

Pērn kanāla «STV Pirmā!» Dainas Jāņkalnes sarunu raidījumā «Sieviete. Personīgi» Juris Kulakovs atklāja, ka alkohols pamatīgi iedragājis viņa veselību. «Pirmkārt, es tās nesaukšu par grūtībām, bet par sevis disciplinēšanu un ierobežošanu. (..) Pats pirmais bija, kad smagi saindējos un nokļuvu «Linezerā», infekciju nodaļā, ar aknu toksisko hepatītu ar dzeltenām acīm. Ļoti smagā gadījumā var arī atdot galus, veselību «ietraumēt». Viss ir «ietraumēts». Aknas, sirds, iekšas, smadzenes, nervi,» intervijā pirms gada stāstīja mākslinieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu