Latvijas «YouTube» veterāns skaidro, kāpēc pārdevis savu kanālu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«Cilvēks ar kameru» jeb Jānis Ābele, kurš ir zināms kā viens no pirmajiem Latvijas «jūtūberiem», šajā pavasarī paziņoja, ka turpmāk vairs neuzņems video un savu kanālu pārdos. Ābele intervijā «EDART.TV» paskaidroja, kāpēc pieņēmis šādu lēmumu.

Jānis video sāka filmēt 2010. gada 1. septembrī un bijis aktīvs tajā līdz pat šā gada 1. martam. Vaicājot, kāpēc pieņemts lēmums pārtraukt video filmēšanu, Ābele atzinis, ka viņš ir noguris no uzmanības, kā arī dzeltenās preses. «Es neesmu nekāda slavenība,» intervijā uzsvēra pašmāju «YouTube» veterāns.

Taujāts, par kādu summu viņš pārdevis savu kanālu, kurš teju astoņu gadu laikā bija savācis 36 tūkstošus sekotāju, Ābele atbildējis izvairīgi, tomēr atzinis, ka tas bijis «simbolisks ziedojums», kas nav pārsniedzis vienu tūkstoti eiro.

«Jūtuberis» atzīst, ka video lietas allaž bijušas viņa aizraušanās. Lai arī mēnesī viņam esot izdevies nopelnīt ap 300 eiro, kanāla uzturēšana viņam bijusi hobijs, nevis darbs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu