«Eirovīzijas» ballīti Rīgā apmeklē pat Filips Kirkorovs

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Eirovīzijas fanu klubs Latvijā

Sestdien, 24. martā, Rīgas klubā «Crystal Club» risinājās dziesmu konkursa «Eirovīzija» iesildīšanās ballīte, kas pulcēja gan pašmāju dziedātājus, gan citu valstu «Eirovīzijas» dalībniekus.

Koncertu atklāja «Eirovīzijas» fanu mīlulis, «Supernovas 2018» finālists Markus Riva! Kaut arī Markum līdz šim nav paveicies piedalīties lielajā Eirovīzijā, fani tic, ka tas it tikai laika jautājums.

Uz Rīgas skatuves savu šā gada «Eirovīzijas» dziesmu izpildīs grupa no Moldovas «DoReDos», Mikolass Josefs no Čehijas, Ieva Zasimauskaite no Lietuvas, dziedātāja Amber no Maltas, kura «Eirovīzijā» piedalījās 2015. gadā, un Latvijas pārstāve Laura Rizoto.

Ballītes viesus ar savu klātbūtni pagodināja arī bulgāru izcelsmes Krievijas estrādes mākslinieks Filips Kirkorovs.

«Eurovision PreParty Riga» ir starptautisks pasākums, kas tiek rīkots kopš 2014. gada. Pasākuma galvenā ideja ir iepazīstināt Latvijas un starptautisko publiku ar «Eirovīzijas» dziesmu konkursa dalībniekiem un dziesmām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu