Margo Robija staro «I, Tonya» pirmizrādē dzimtajā Austrālijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Daiļā austrāliešu aktrise Margo Robija (Margot Robbie) atgriezusies dzimtajā Austrālijā, Sidnejā, kur kāpusi uz sarkanā paklāja savas jaunākās filmas «I, Tonya» pirmizrādē.

27 gadus vecā aktrise starmešu gaismās iznāca garā, brīvi krītošā baltā kleitā. Jāpiebilst, ka filma nule nominēta «Oskara» balvai un arī pati Robija nominēta šai prestižajai balvai labākās aktrises kategorijā.

Deviņdesmito gadu sākumā sporta pasaulē uzvirmoja viens no skaļākajiem skandāliem ASV mūsdienu sporta vēsturē, ko izraisīja divas jaunas un pievilcīgas daiļslidotājas - Nensija Kerigana un Tonja Hārdinga. Tagad šis stāsts nonācis uz lielā ekrāna un bēdīgi slavenās Hārdingas tēlā iejutusies tieši daiļā Margo Robija.

ASV daiļslidošanas federācija 1994. gadā Hārdingu diskvalificēja uz mūžu, pēc tam kad noskaidrojās, ka viņa bija iesaistījusi savu bijušo vīru - trīs gadus vecāko Džefu Gilūliju (Jeff Gillooly), vieglprātīgu un nenosvērtu dīkdieni, uzbrukumā konkurentei uz vietu ASV izlasē Nensijai Keriganai. Hārdingai atņēma 1994. gada ASV čempiones titulu, kaut arī viņa bija pirmā amerikāniete, kas izpildīja trīskāršo akseli. Kaut ari asociācija nekontrolēja visas aktivitātes šajā sporta veidā, Hārdinga kļuva par persona non grata - neviens negribēja ar viņu strādāt. Galu galā Tonjai bija jāaiziet no daiļslidošanas, turklāt laikā, kad šis sporta veids kļuva ārkārtīgi populārs, pateicoties tieši viņas izraisītajam skandālam.

Par to arī šī filma. Noskaties rullīti!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu