Nacionālā teātra diena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

9. septembra tirgus laikā no plkst. 10.00 līdz 16.00 tiks atklāta teātra sezona kopā ar Kalnciema kvartāla ilggadējiem draugiem - Latvijas Nacionālo teātri, kas šogad atzīmēs savu 99. sezonu. Teātris būs sagatavojis īpašu biļešu piedāvājumu tieši Kalnciema kvartāla tirgum, kā arī koncertu, kurā uzstāsies Dita Lūriņa un Ainārs Ančevskis grupas Undertango pavadībā, būs arī radošās darbnīcas bērniem kopā ar teātra dekoratori un pedagoģi Sanitu Mickus.

No plkst. 10.00 līdz 16.00 tirgū iespējams atrast iecienītas rudens veltes - ābolus, cidonijas, Latvijā audzētas melones, krūmmellenes un brūklenes. Tikmēr amatnieki sarūpējuši siltas jakas, cepures un šalles, kā arī dažādus aksesuārus, lai iepriecinātu sevi un citus.

Programma:

No plkst. 11.30 darbnīca bērniem.

Kopā ar teātra dekoratori un pedagoģi Sanitu Mickus bērni varēs iejusties jaunā tēlā, veidojot princešu un prinču galvasrotas.

Plkst. 12.00 un 13.00 Nacionālā teātra koncerts.

Uzstāsies Nacionālā teātra aktieri Dita Lūriņa un Ainārs Ančevskis, kurus muzikāli papildinās kvartets Undertango. Nacionālais teātris sola pārsteigt tirgus apmeklētājus ar skanīgām dziesmām no teātra izrādēm, organizēs konkursu un dalīs balvas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu