«Killera miesassargs» otro nedēļu numur 1 ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros šonedēļ 1. vietā otro nedēļu pēc kārtas komēdijtrilleris «Killera miesassargs» («The Hitman's Bodyguard»), kurā varam baudīt aktieru Raiena Renoldsa un Semjuela Lī Džeksona aktierspēli.

Vēl lentē filmējušies Gerijs Oldmens un seksīgā Selma Hajeka.

Filma nedēļas griezumā iekasējusi 10 miljonus dolāru.

Anotācija: Raiena Renoldsa atveidotais Maikls Braiss ir apzinīgs un profesionāls miesassargs ar labu slavu, un viņa jaunais darbs ir apsargāt slepkavu (Semjuels Lī Džeksons), kuru visi sapņo novākt. Arī viņš pats būtu gatavs nožmiegt to mērgli, taču darbs ir darbs – kādreizējiem ienaidniekiem pagātnē ir jāapvienojas, lai izdzīvotu šodien. Taču viņu metodes ir tik dažādas, bet principi tik pretēji, ka kopīgais izdzīvošanas plāns ir stipri apšaubāms.

Šausmu filma «Anabella 2: Radīšana», ko kinokritiķi jau paguvuši uzslavēt par iztēli rosinošo atmosfēru, mākslinieciski niansēto scenogrāfiju un psiholoģiski saistošajiem aktierdarbiem, stabili numur 2 ar 7,3 miljoniem.

3. vietā animācijas filma «Balerīna» («Leap!»), kas ieskatās 19. gadsimta beigu Parīzes baleta aizkulisēs, kur nonāk apņēmīga bārene, kurai ir viens mērķis – kļūt par balerīnu.

Lomas angļu valodā ieskaņojuši Elle Faninga, Deins Dehāns, Madija Zīglere, Kārlija Reja Džepsena.

4. vietā mistiskais trilleris «Wind River» ar Džeremiju Reneru un Elizabeti Olsenu galvenajās lomās, bet top5 noslēdz kinolente «Logan Lucky», kurā tēlo Čenings Teitums, Adams Draivers un blonds Daniels Kreigs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu