Ar ziediem, saldējumu, Latvijas un Krievijas estrādes zvaigznēm tiek atklāts Vaikules festivāls

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

No 20. līdz 23. jūlijam Dzintaru koncertzālē norisināsies festivāls «Laima Rendez Vous Jurmala 2017». 20.jūlijā festivāla atklāšanas svētkos jau vairāk nekā stundu pirms pasākuma Latvijas un Krievijas uzņēmēji, aktieri, dziedātāji, modes pārstāvji ieradās uz atklāšanas svētkiem.

Viesus sagaidīja sarkanais paklājs, kuram gar malām bija izvietoti ziedi, tāpat ikviens atnācējs saņēma gardu saldējumu.

«Laima Rendez Vous Jurmala 2017» atklāšanas svētku viesi nesteidza ieņemt savas vietas zālē, bet uzkavējās, lai savā starpā pārspriestu koncerta programmu, māksliniekus un lielisko festivālu.

Ne tikai vērojot koncertu, bija iespējams redzēt skaistus, elegantus vai tieši pretēji, seksīgus tērpus, vairums viešņu ieradās festivālā vakartērpos, īsās klasiska šuvuma kleitiņās, bet kungi, kā jau ierasts, tērpās dažādu krāsu uzvalkos, nereti uzvalka krāsu saskaņojot ar savu pavadoņu kleitām.

Kā nekā galvenais uzdevums šāda tipa pasākumos ir tikt pamanītiem un piedzīvot savu minūtes mirdzēšanu uz sarkanā paklāja, kas kalpo kā «odziņa» koncerta baudīšanai.

Koncerts sākās bez aizkavēšanās un jau no pirmās minūtes aizrāva viesus līdzi latviešu un krievu mūzikas hitiem, kuri ir koncerta mākslinieku repertuārā.

Pirmajā vakarā uz skatuves kāpa tādi mākslinieki kā Jeļena Vaenga, Kristīne Opolais, Valērijs Ļeontjevs, Valērijs Sjutkins, Intars Busulis, Jānis Stībelis, DAGAMBA, Aija Andrejeva, Zlata Ogņeviča, Justs, UZARI, NaviBand un, protams, pati Laima Vaikule, kura uzstājās gan viena pati, gan pāris duetos ar citiem koncerta māksliniekiem.

Lielākos aplausus koncerta laikā izpelnījās populārās dziedātājas Jeļenas Vaengas uzstāšanās, kā arī Valērija Sjutkina rokenrola hīti.

Jau otro gadu pēc kārtas dziedātāja Jeļena Vaenga atzina, ka mīl Baltijas valstīs, īpaši Latviju, jo viņai ir attiecības ar Latvijas cilvēkiem. Slavenībai patīk, ka pie mums daudzas lietas nemaksā dārgi, bet viss vienmēr tiek pasniegts ar īpašu šiku, tāpat mūsu valstij ir īpaša pievelkoša aura.

Koncertā izcēlās Ukrainas dziedātāja Zlata Ogņeviča, kura kopā ar dziedātāju Intaru Busuli izpildīja dziesmu latviešu valodā, ko skatītāji, protams, novērtēja, veltot īpaši skaļus aplausus un ovācijas!

Pirmajā dienā pasākumu apmeklēja uzņēmējs Valdis Birkavs, deputāts Ainārs Šlesers, televīzijas personība Jeļena Gricuka, uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš, sabiedrības dāma Mārīte Kola, uzņēmēja Benita Sadauska, politiķe Ingūna Sudraba, uzņēmējs Vitālijs Gavrīlovs, aktrise Agnese Zeltiņa, modes ikona Maija Silova, Rīgas modes nedēļas dvēsele Jeļena Strahova, operas dīva Inese Galante un daudzi citi.

Koncerta izskaņā viesi tika aicināti atgriezties festivālā jau nākamajā dienā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu