Noslēdzies 3. Ghetto Basket posms Jelgavā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā nedēļas nogalē Ghetto games pēc vairāku gadu pārtraukuma viesojās Jelgavā aizvadot 3. Ghetto Basket posmu, kurā piedalījās 54 basketbola komandas, tostarp, komandas no Jelgavas ar BK «Jelgava» spēlētājiem Andris Justoviču, Edgaru Krūmiņu, Maksimu Husko un Jāni Atelbaueru sastāvā.

Sacensību rezultāti:

U12 grupa:

1. vieta - «Salaspils boys» Artūrs Lūsis, Kristiāns Armanovs, Krišjānis Āboliņš, Kristiāns Pastors

U14 grupa:

1. vieta - «Beķerīši»- Arvis Šilinskis, Dairis Tačs, Mārtiņš Zeltkalns, Endijs Skuja

U16 grupa:

1. vieta - «3 – 1» Toms Aizupietis, Roberts Blūms, Mikus Brencāns, Daniels Iļjins

17+ grupa:

1. vieta - «Citādie»- Kārlis Večens, Mārtiņš Pētersons, Andris Pētersons, Artūrs Kramiņš

Sieviešu grupa:

1. vieta - «Vienkārši»- Katrīna Jautaiķe, Austra Kazule, Paula Mauriņa

Līdztekus basketbola turnīriem, pasākuma apmeklētāji aktīvi piedalījās dažādās sportiskās aktivitātēs par kurām bija parūpējušies pasākuma organizatori un sponsori, piemēram:

«Ghetto Basket» un LBL2 pārstāvošā basketbola kluba «Jelgava/BJSS» komandām, bija iespēja novērtēt Jelgavas mākslinieku uzstāšanos, kā arī pārbaudīt savu profesionālo meistarību «Probasketball» 3PT metienu konkursā. Uzvaru šajā konkursā un balvu no atbalstītājiem «Probasketball» ieguva BK «Ogre/Kumho Tyre» spēlētājs Niks Nīgalis. «Probasketball» 3PT metienu konkursā, nesacenšoties ar citiem konkursa dalībniekiem, savu profesionālo meistarību pierādīja arī «Ghetto Basket» un BK «Jelgava/BJSS» spēlētājs Edgars Krūmiņš.

Sadarbībā ar mobilo sakaru operatoru BITE arī šajā reģionu pasākumā ikviens interesents varēja piedalīties īpaši veidotā «Bite Skill Challenge» uzdevumu trasē, kurā dalībnieki sacentās četrās vecuma grupās – U12, U14, U16 un 17+.

Kā informēja pasākuma organizators un «Bite skill challenge» uzvarētājs Jānis Āre - Bite Skill challenge trase ar dažādu grūtības pakāpju uzdevumiem ir lieliska iespēja gan pasākuma apmeklētājiem, gan turnīra dalībniekiem pārbaudīt savas fiziskās sagatavotības prasmes un sportisko izturību, ārpus ierastās komforta zonas treniņa laukumā. Viens no «Bite Skill Challenge» īpašajiem trases pārsteigumiem bija uzdevums, kas jāpilda, izmantojot jaunākās HTC Vive virtuālās realitātes brilles.

Aktuālā informācija par tālākajiem «Ghetto Basket» – Latvijas čempionāta – turnīriem atrodama Latvijas Basketbola savienības mājas lapas «basket.lv» sadaļā «basket.lv/3x3», kā arī «Ghetto Games» mājas lapas «ghetto.lv» sadaļā «ghetto.lv/basket».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu