Pašmāju metālisti «Mindesign» izdod debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju metāla apvienība «Mindesign» nodod klausītājiem savu debijas albumu «Filth». «Tas ir albums, kuru caurstrāvo sabiedrībā vispārnepieņemamas tēmas - sāpes, naids un cilvēka eksistences jēga. Viss kopā sniedz priekšstatu par to, cik patiesībā cilvēks ir neizprotama būtne. Ieturot klasiskās «Mindesign» vērtības, mēs to visu apsmejam. Bet kāpēc tik nopietni? Mēs taču tik un tā esam tikai netīrums uz šīs zemes,» tā preses paziņojumā raksta grupa.

Albums «Filth» tapis 2017. gada pavasarī «KS Records» studijā, kas ierakstīts, miksēts un māsterēts Kārļa Šteinmaņa virsvadībā.

Grupas pirmsākumi meklējami 2015. gada nogalē, apvienojoties dalībniekiem no tādam grupām kā «Malduguns», «Dark Nexus», «Break The Norm» un «Enema Express».

Muzikālā apvienība sevi neietur noteiktos metāla žanra standartos un eksperimentē ar tādiem mūzikas žanriem un apakšžanriem kā metalcore, deathcore, mlack metal, nu-metal, līdz pat džezam.

Grupā spēlē Jānis Naglis (vokāls), Dainis Kļaviņš (ģitāra), Vadims Maisejevičs (ģitāra), Edgars Ceplis (bass), Kristiāns Voitkevičs (bungas).

Pagājušajā gadā grupa izdevusi trīs singlus «The Deceiver», «Hunting Trophy» un «Starp sauli un zemi», visas šīs dziesmas ir iekļautas debijas albumā. Dziesmai «The Deceiver» tapis arī video.

Albuma fiziskās kopijas ierobežotā skaitā ir pieejamas, sazinoties ar grupu sociālajos medijos vai rakstot uz e-pastu mindesignband@gmail.com.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu