«Brīnumsieviete» Ziemeļamerikā sāk pārliecinoši

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vērienīgā fantastikas filma «Brīnumsieviete» («Wonder Woman») pārliecinoši iekarojusi Ziemeļamerikas kinoteātrus, vēsta «collider.com». Šis krāšņā kino stāstā pārvērstais leģendārais komikss ir Holivudas industrijas atgriešanās pie sievietēm supervaronēm kā centrālā tēla pēc 12 gadu ilgas pauzes.

«Brīnumsieviete», kas tās radītājiem izmaksāja 120 miljonus, pirmajā izrādīšanas nedēļā nopelnījusi 100,5 miljonus dolāru.

Foto: publicitātes

Holivudas aizkulišu informācija liecina, ka fantastikas filmas «Brīnumsieviete» uzņemšana izmaksājusi aptuveni 120 miljonus ASV dolāru. Tas ir krietni vairāk, nekā pēdējos gados ir atvēlēts vīriešu supervaroņu filmu radīšanai. Rezultātā ir tapis sava žanra cienīgs līderis, kurš kino profesionāļu vidū īpaši tiek izcelts par aizraujošiem specefektiem, veiksmīgu vēsturisko faktu un fantastikas elementu sinerģiju, kā arī iedvesmojošu vēstījumu.

Starp citu, «Brīnumsieviete» ir kļuvusi par šā brīža apspriestāko filmu sociālajos medijos. Daļa šo panākumu pienākas izraēliešu aktrisei un modelei Galai Gadotai, kura filmā atveido galveno lomu. Viņa jau tiek iekļauta neskaitāmos skaistāko un talantīgāko aktrišu topos.

Filmas «Brīnumsieviete» režiju ir uzņēmusies amerikāņu režisore Petija Dženkinsa. Viņa pasauli satricināja un savu slavas mirkli piedzīvoja 2003. gadā, kad kino skatītāju vērtējumam nodeva filmu «Monstrs» («Monster»). Šajā emocionāli piesātinātajā kino stāstā par dzīves lauztu sieviešu attiecībām galvenās lomas atveidoja Šarlīze Terona un Kristine Riči.

2. vietā vēl viens jaunums - animācijas filma «Supervaronis Kapteinis Apakšbiksis» («Captain Underpants: The First Epic Movie») (23,5 miljoni), kas balstīta uz Deiva Pilkija grāmatām.

3. vietā jaunākā «Karību jūras pirātu» filma «Salazara atriebība» (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge). Filma otrās nedēļas griezumā iekasējusi 21,6 miljonus dolāru. Šī ir jau piektā filma Karību jūras pirātu sāgā, kas aizsākās 2003. gadā. Četru pirmo filmu kases ieņēmumi pārsnieguši 4,7 miljardus dolāru.

4. vietā asa sižeta zinātniskās fantastikas filma «Guardians of the Galaxy Vol. 2» (Galaktikas sargi: 2. daļa).

Savukārt pludmales filma «Baywatch» («Pludmales patruļa») numur 5 ar nieka 8,5 miljoniem.

«Domāju, ka mūs iegāza sliktās recenzijas,» uzskata studijas «Paramount» pārstāve Megana Koligana (Megan Colligan).

Filmā, kura balstīta uz seriāla «Baywatch» motīviem, filmējies Holivudas siržu lauzējs Zeks Efrons (Zac Efron), amerikāņu modele Kelija Rorbača (Kelly Rohrbach), Šarlote Makinija, Dveins Džonsons (Dwayne Johnson) u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu