Kapteinis Džeks Sperovs «ieāķējas» ASV filmu topa 1. vietā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ziemeļamerikas kinoteātros pārliecinoši 1. vietā startējusi jaunākā «Karību jūras pirātu» filma «Salazara atriebība» (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge), ziņo «collider.com».

Filma nedēļas griezumā iekasējusi 62,2 miljonus dolāru. Šī jau ir piektā filma Karību jūras pirātu sāgā, kas aizsākās 2003. gadā. Četru pirmo filmu kases ieņēmumi pārsnieguši 4,7 miljardus dolāru.

Savukārt pludmales filma «Baywatch» («Pludmales patruļa») startējusi 2. vietā ar 18,1 miljonu, kas ir dēvējama par neveiksmi.

«Domāju, ka mūs iegāza sliktās recenzijas,» uzskata studijas «Paramount» pārstāve Megana Koligana (Megan Colligan).

Asa sižeta zinātniskās fantastikas filma «Guardians of the Galaxy Vol. 2» (Galaktikas sargi: 2. daļa) numur 3, bet 4. vietā Ridlija Skota jaunā filma «Alien: Covenant». Tā ir otrā filma franšīzes «Svešais» priekšstāstā un seko 2012. gada lentei «Prometejs» («Prometheus»). Kopumā «Alien: Covenant» ir jau sestā filma «Svešo» sērijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu