Iluzionistu Pecolli ģimene pirms šova «Bubblelandia» meklē iedvesmu Amerikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Pēdējos trīs mēnešos iluzionistu Pecolli ģimene ir bijusi Amerikas 16 štatos - 23 pilsētās, Korsikā, Dubaijā, Abudabi, Omānā, Sir Bani Yas salā, Itālijā, Anglijā, Hondurasā, Belizā, Mehiko salā Cozumel un Meksikā Costa Maya. Amerikā Pecolli ģimene uzstājās teātros, izrādot savu krāšņo šovu «The Underwater bubble show» Latvijā šovs pārdēvēts par «Bubblelandia» un būs redzams Rīgas Kongresu namā 15. un 16. aprīlī.

«Uz Ameriku no Rīgas braucām 12 cilvēku komanda. Saucām sevi par «luksusa čigāniem», jo katru otro, trešo dienu pārcēlāmies uz jaunu pilsētu - tāpēc čigāni, bet luksusa tāpēc, ka dzīvojām labās viesnīcās,» smejas Dace.

Dace Pecolli atklāj desmit lietas, kuras ārpus izrādēm iedvesmoja iluzionistu ģimeni, esot Amerikā:

1. Vislabāk no visiem štatiem patika Ņūmeksika, kur braucām daudzus jo daudzus kilometrus cauri indiāņu rezervātu teritorijām, kurus apsaimniekoja indiāņi, un visapkārt bija dažādu krāsu lielākoties sarkanīgi kanjoni. Gaisā virmoja ļoti laba, spēcīga enerģija.

2. Vienā no mūsu komandas pārlidojumiem, no pilsētas uz pilsētu tā sagadījās, ka lidmašīnā bija tikai komanda. Sanāca ekskluzīvs lidojums.

3. Orleānā bijām pēc Harija Potera filmas parauga izveidotā pilsētiņā ar visām attiecīgajām ēkām un aktivitātēm. Varēja iegādāties burvju nūjiņas, ar kurām, ejot pa pilsētu, vicinot varēja veikt burvestības. Varēja nopirkt arī mūžības eliksīru. Mēs nopirkām burvju nūjiņu komplektu.

4. Lidostā pārlidojot satikām interesantu cilvēku - rastamanu. Viņš man iemācīja, kā ar rokām parādīt miera simbolu, un, kad jautāju, ko viņš ikdienā dara vai viņam ir kāds darbs, viņš teica: «Jā. Mans ikdienas darbs ir mīlēt cilvēkus.»


5. Nopirkām vienradža masku mūsu jaunajai izrādei.


6. Vašingtonā spiegu muzejā redzējām latviešu fotokameru «Minox Riga» (1937. - 1944. g.). Šajā muzejā varēja dzert leninādi (nevis limonādi).

7. Vašingtonā apmeklējām lielisko indiāņu muzeju.

8. Vašingtonā apskatīju kosmonauta Gagarina «pričendāļus» - viņa kosmosa kostīmu, apliecību un personīgās mantas.


9. Iegādājāmies vecu vecīšu, vecenīšu maskas. Sabildējāmies kostīmos. Ideja bija, ka esam teletransportējušies uz nākotni, kādus 50 gadus uz priekšu mūsu šovu dzīvē.

10. Amerikā ir ļoti daudz resnu cilvēku, jo visās malās hamburgeru ēstuves un hamburgeru reklāmas. Man ir viena interesanta bilde, kur ļoti apjomīgs amerikānis brauc uz maza mocīša un viņam uz muguras rakstīts «I am lazy today» - šodien esmu slinks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu