ASV topā bez izmaiņām - Dreiks pirmais, Šīrans otrais

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kanādiešu repera Dreika (Drake) jaunais studijas albums «More Life», ko pats mākslinieks pozicionē kā pleilisti, otro nedēļu pēc kārtas ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topā saglabā 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati liecina, ka «More Life» otrajā nedēļā pārdots 225 000 vienību, kas ir par 55 procentiem mazāk nekā pirmajā nedēļā (505 000 vienību)

Aizpagājušās nedēļas līderis, rudmatainais britu dziesmu rakstnieks Eds Šīrans (Ed Sheeran) ar "÷" (skat. recenziju) pārdots 98 000 vienību un saglabājis 2. vietu.

3. vietā jaunums - R&B dziedātāja Treja Songza (Trey Songz) «Tremaine». Albums pirmajā nedēļā pārdots 67 000 vienību

3. vietā jaunums - R&B dziedātāja Treja Songza (Trey Songz) «Tremaine»
3. vietā jaunums - R&B dziedātāja Treja Songza (Trey Songz) «Tremaine» Foto: Publicitātes foto

Likumsakarīgi, ka pēc krāšņās «Disneja» filmas «Skaistule un briesmonis» («Beauty and the Beast») ar Emmu Vatsoni galvenajā lomā debijas kinoteātros audzis pieprasījums arī pēc filmas skaņu celiņa. Tas šonedēļ numur 4 (64 000).

5. vietā «Metallica», bet 6. vietā Bruno Marss. Savukārt animācijas filmas «Moana» skaņu celiņš numur 7.

Pagājušās nedēļas numur 3 - hiphopa moguls Riks Ross (Rick Ross) ar savu jauno albumu «Rather You Than Me», noslīdējis uz 8. vietu.

9. un 10. vietā attiecīgi reperis «Future» un kanādiešu dziedātājs Eibels Tesfejs (Abel Tesfaye) aka «The Weeknd» ar savu jauno albumu «Starboy».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu