Dziedātājs Džastins Bībers aicina savus fanus nebūt «dzīvniekiem»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātājs Džastins Bībers vairākkārt izteicies, ka vairs nefotografēsies kopā ar faniem, jo tie nespēj savaldīties un tas apdraud mākslinieku. Pirms pāris dienām atrodoties Austrālijā, lai sniegtu koncertus, mākslinieks jau atkal saskāries ar fanu agresivitāti.

Mākslinieks Džastins Bībers pirms koncerta pusdienojis restorānā «Chargrill Charlie», to pamanījis kāds fans, kurš sācis fotografēt dziedātāju, traucējis ēst, un drīz vien tam pievienojušies citi fani.

Cilvēki lūguši kopbildes, prasījuši autogrāfus un kļuvuši agresīvi, saņemot atteikumus; māksliniekam nācās doties prom no restorāna bez pusdienu baudīšanas, un beigu beigās, redzot, ka fani neatkāpjas, Bībers skrējis uz automašīnu.

Bībers vēlāk sociālajos tīklos uzrunājis fanus, sakot: jo vairāk fani kliedz, uzvedas kā dzīvnieki, jo mazāka iespēja, ka viņš vēlēsies ar tiem kontaktēties.

Jau pirms pāris mēnešiem dziedātājs izteica savu neapmierinātību faniem, jo tie ar viņu nesveicinās, bet izturas kā pret zooloģiskā dārza eksponātu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu