Aktieris Ārons Teilors-Džonsons vēlas atteikties no karjeras, lai veltītu laiku ģimenei

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Ārons Teilors-Džonsons, kurš iemantoja popularitāti, pateicoties lomām filmās «Quicksilver», «Godzilla» un «Savages», izlēmis likt punktu savai aktiera karjerai, lai veltītu laiku ģimenei.

Aktieris intervijā izdevumam «Mr Porter» atklāja, ka, redzot savu paziņu ballīšu dzīvi, kurās tiek lietots alkohols un narkotikas, priecājas par savu ierasto, tipisko ģimenes dzīvi. Visvairāk slavenībai laimi sniedz tēva loma, tai nelīdzinās neviena kino loma un no tām gūtās emocijas.

Foto: Reuters/Scanpix

Ārons kopā ar savu piecdesmit gadus veco sievu, režisori Semu Teilori Džonsoni audzina deviņpadsmit gadus veco Andželiku, divpadsmit gadus veco Džesiju, kuras dzimušas sievietes iepriekšējās attiecībās, kā arī sešus gadus veco Vaijatu un piecus gadus veco Romiju, kuri ir pāra kopīgie bērni.

Aktiera fani ir šokā par šādu paziņojumu, bet Ārons nespēj vien beigt priecāties par savu domu audzināt bērnus, kļūt par pilna laika tēvu, veikt visus mājas darbus, viņš jau ir sācis iekārtot dārzu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu