Jaunajā «Carpool Karaoke» rullītī Metallica dzied Rianas «Diamonds»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Milzīgu popularitāti «Youtube» guvusi britu komiķa Džeimsa Kordena (James Corden) vadītā video sērija «Carpool Karaoke», kurā slaveni mūziķi, braucot auto, sarunājas ar Kordenu un dzied līdzi savām populārākajām dziesmām. Par pagājušā gada populārāko virālo hitu kļuvis tieši Kordena un britu dziedātājas Adeles «Carpool Karaoke». Tāpēc tikai loģiski, ka šādi video tiks veidoti arī turpmāk. Publicēts jaunās «Carpool Karaoke» sezonas rullītis. Noskaties!

Šoreiz iecerētas 16 «Carpool Karaoke» sērijas ar dažādiem slaveniem mūziķiem, taču atšķirība būs tāda, ka tiks dziedātas nevis pašu dziesmas, bet gan populāri Top40 hiti. Publicētajā reklāmas rullītī redzams, kā skarbie metālisti «Metallica» dzied Rianas hitu «Diamonds».

«Carpool Karaoke» tiks demonstrēts digitālajā mūzikas platformā «Apple Music», un klipos būs redzami tādi mūziķi kā Ariana Grande, Vils Smits, Džons Ledžends u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu