Bukmeikeri prognozē otros «Supernovas» pusfinālistus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Picture Agency

Šo svētdien, 11. februārī, konkursa «Supernova 2017» skatītājiem būs iespēja uzzināt nākamo četrinieku, kas startēs pusfinālā un cīnīsies par iespēju pārstāvēt Latviju «Eirovīzijā». Pagaidām vieta pusfinālā rezervēta tādiem māksliniekiem kā Lauris Valters, Linda Leen, Miks Dukurs un grupai «Franco Franco». Bet, kas aizņems atlikušās četras pozīcijas?

Mūziķis Markus Riva klausītājus kārtējo reizi pārsteigs ar dziesmu, kurai gan vārdus, gan mūziku sarakstījis viņš pats. «Triobet» bukmeikeri uzskata, ka Rivam pastāv vislielākā jeb 80% iespējamība turpināt dalību konkursa pusfinālā. Latvijas ekstravagantākajai grupai «Triana Park» pastāvot 71% varbūtība iekļūt pusfinālā. Līdzīgas izredzes (68%) ir «The Ludvig», kurš klausītājus iepriecinās dziesmā par pirmo mīlestību. Provizorisko «Supernova 2017» pusfinālistu sarkstu noslēdz Miks Galvanovskis ar 58% prognozi iekļūšanai pusfinālā.

Jaunajai dziedātājai Santai Daņeļevičai bukmeikeri piedēvē 57% iespējamību vēl vienu reizi kāpt uz «Supernova 2017» skatuves. 50% ieguvusi mūziķu apvienība «Laura Lo», kā arī Tomas Kalderauskis.

Grupas «The HiQ», kura skaņdarbu par mīlestību izpilda krievu valodā, tāpat kā dziedātājas Katrines Lukinas iespēja turpināt cīņu mērāma tikai 20%.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu