Vai dziedātāja Madonna atjaunojusi attiecības ar aktieri Šonu Pennu?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Jau labu laiku baumo, ka aktieris Šons Penns un dziedātāja Madonna atsākuši attiecības, bet šoreiz tās tur noslēpumā no publikas, jo vēlas pārliecināties, ka viss izdosies.

Pēdējos mēnešos bijušie mīlnieki vairākkārt kopā pavadījuši laiku, un vienā no labdarības pasākumiem Penns izrakstījis 150 000 dolāru vērtu čeku, jo Madonna uz skatuves izteikusies, ka to apprecēs vēlreiz, ja viņš ziedos konkrēto summu labdarībai.

Atlikušo vakara daļu viņi pavadījuši kopā, pārējiem viesiem radot sajūtu, ka slavenību starpā no jauna uzplaukušas jūtas.

Tāpat vairāki aculiecinieki informējuši portālu, ka tūres «Rebel heart» laikā Šons Penns bieži vien bija manāms VIP zonā atbalstām dziedātāju un vēlāk kopā vakariņojam restorānos.

Tūres laikā viņi bieži vien nakšņoja vienā viesnīcas numuriņā, un paparaci vairākkārt pieķēra aktieri no rīta lavāmies prom no viesnīcas, kurā apmetusies dziedātāja.

Madonna un Šons bija precējušies no 1985. līdz 1989. gadam un šķiršanās skandālu dēļ nesarunājās viens ar otru līdz pat 2016. gadam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu